سهم انرژی بادی و خورشیدی در تولید برق ۲ برابر شد سهم انرژی بادی و خورشیدی در سبد جهانی تولید برق طی پنج سال گذشته دو برابر شد و جهان را به مسیر محدود کردن پیامدهای گرمایش جهانی نزدیک کرد. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه محیطزیستی انگلیسی امبر نشان داد، منابع تجدیدپذیر حدود ۱۰درصد از […]
سهم انرژی بادی و خورشیدی در تولید برق ۲ برابر شد
سهم انرژی بادی و خورشیدی در سبد جهانی تولید برق طی پنج سال گذشته دو برابر شد و جهان را به مسیر محدود کردن پیامدهای گرمایش جهانی نزدیک کرد.
به گزارش ایسنا، تحلیل گروه محیطزیستی انگلیسی امبر نشان داد، منابع تجدیدپذیر حدود ۱۰درصد از برق در اکثر نقاط جهان را در نیمه نخست سال ۲۰۲۰ تشکیل دادند.
با تعطیلیهایی که برای مهار شیوع ویروس کرونا انجام گرفت و تقاضای کلی برای برق را کاهش داد و به تجدیدپذیرها فرصت داد سهمشان را بهبود ببخشند، کربنزدایی شبکه برق امسال تقویت شد.
امبر به تحلیل تولید برق در ۴۸ کشوری که در ۸۳ درصد از تولید برق جهانی سهم دارند پرداخت و یافتههای این بررسی نشان داد نیروی بادی و خورشیدی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش یافت در حالی که تقاضای جهانی تحتتأثیر پاندمیویروس کرونا سه درصد کاهش داشت.
همزمان با توسعه توربینهای بادی و پنلهای خورشیدی، سهم زغالسنگ از سبد تولید برق در سراسر جهان کاهش پیدا کرده است و در برخی از کشورها که عمدتاً کشورهای اروپای غربی هستند، زغالسنگ از تولید نیرو حذف شده است.
چین پنج سال پیش برای ۶۸ درصد از تولید نیروی خود به این سوخت فسیلی کثیف وابسته بود اما این سهم امسال به ۶۲ درصد کاهش یافت در حالی که تجدیدپذیرها ۱۰درصد از کل برق این کشور را تولید کردند.
با این حال رشد تجدیدپذیرها ممکن است به حد کافی سریع نباشد تا جهان به اهداف جوی خود دست پیدا کند و زغالسنگ همچنان برای تولید نیرو در بسیاری از نقاط جهان سوزانده میشود.
طبق تحلیل امبر، استفاده از زغالسنگ باید از سطح سال ۲۰۱۹ حدود ۷۹ درصد تا سال ۲۰۳۰ کاهش پیدا کند، یعنی سالانه ۱۳ درصد کاهش داشته باشد.
براساس گزارش بلومبرگ، آمار بلومبرگ نیوانرژی فاینانس نشان میدهد که نصب تأسیسات مزارع بادی در پنج سال آینده کم و بیش ثابت خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.