صرفهجویی ارزی ۱٫۵ میلیارد یورویی صنعت فولاد با بومیسازی معاون برنامهریزی و توانمندی ایمیدرو اعلام کرد: طی ۱۲ سال اخیر، ۱٫۵ میلیاردیورو در صنعت فولاد بومیسازی شده است. به گزارش مناقصهمزایده، امیر خرمیشاد در کمیته آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو ضمن بیان این مطلب گفت: طی دهههای اخیر، ساخت تجهیزات و بومیسازی در صنایع کشور، […]
صرفهجویی ارزی ۱٫۵ میلیارد یورویی صنعت فولاد با بومیسازی
معاون برنامهریزی و توانمندی ایمیدرو اعلام کرد: طی ۱۲ سال اخیر، ۱٫۵ میلیاردیورو در صنعت فولاد بومیسازی شده است.
به گزارش مناقصهمزایده، امیر خرمیشاد در کمیته آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو ضمن بیان این مطلب گفت: طی دهههای اخیر، ساخت تجهیزات و بومیسازی در صنایع کشور، رابطه معکوسی با درآمدهای ارزی داشته است.
وی افزود: هر زمان تحریمها افزایش یافته و درآمدهای ارزی کشور سیر نزولی داشته، بومیسازی به صورت الزام و نه انتخاب، روند صعودی داشته است. خرمیشاد تصریح کرد: این الزام به نفع کشور بوده به طوری که در صنعت فولاد، شرکتها و سازندگان با تحقیق و پژوهش، حدود ۱۹ هزار قطعه را بومیسازی کردهاند.
معاون برنامهریزی و توانمندی ایمیدرو با اشاره به اینکه راهاندازی سامانه عرضه و تقاضا قطعات و تجهیزات فولادی با هدف ایجاد هماهنگی بین سازندگان و نیازمندان قطعات صنعت فولاد صورت گرفته است، گفت: پیش از این، ممکن بود شرکتی اقدام به ساخت قطعه مورد نیاز خود کند، درحالی که شرکتی دیگر نیز همان قطعه را تولید میکرد.
وی ادامه داد: سامانه مذکور از هدررفت وقت و هزینه ناشی از دوبارهکاریها جلوگیری میکند و قطعات و تجهیزات ساخته شده به عنوان محصولات ملی ثبت میشود تا شرکتها بتوانند از آن استفاده کنند.
خرمیشاد با بیان اینکه ایمیدرو به موضوع گوهرسنگها توجه ویژهای دارد، گفت: احداث دپارتمان آموزشی تخصصی گوهرتراشی و گوهرشناسی در شهرستان فردوس، یک پایلوت است که با هزینه کم، اشتغال ایجاد کرد. به طوری که طی یک سال گذشته، حدود ۴۹۰ نفردر این مرکز، آموزش دیده و جذب بازار کار شدهاند.
بنابر اعلام دفتر برنامهریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو، این سازمان طی ماههای اردیبهشت و خرداد به ترتیب ۶۳٫۱۵ درصد و ۶۶٫۷۴ درصد از اهداف نقشهراه را محقق کرده است.
اقدامات توسعهای در جذب سرمایهگذار بخشخصوصی
از اقدامات شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (شرکت تحت پوشش ایمیدرو) در جذب سرمایهگذاری بخشخصوصی میتوان به تکمیل طرحهای توسعه مجتمع پتاسخور و بیابانک، پلایایی میانی، ترود و مهرجان، واگذاری میشدوان و آنومالی شمالی فلات مرکزی، واگذاری معدن گُلمنده، جذب مشارکت در طرح تیتانیوم کهنوج و رفع مشکل طرح بلوک۳ پروده۴ طبس اشاره کرد.
سند نقشهراه معدن و صنایعمعدنی دارای ۷۲ راهبرد است و ایمیدرو مسؤول اجراء و پیگیری ۳۳ راهبرد (حدود ۴۶ درصد) در بخش معدن و صنایعمعدنی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.