مصرف سبزیهایی که با سرطان مقابله میکنند به گفته کارشناسان تغذیه، برخی گیاهان میتوانند به پیشگیری از سرطان و کاهش عوارض منفی شیمی درمانی سرطان کمک کنند. به گزارش مهر، به گفته محققان چینی، گنجاندن برخی گیاهان در رژیم غذایی میتواند به پیشگیری از سرطان کمک کرده و در درمان سرطان مؤثر باشند. در ادامه […]
مصرف سبزیهایی که با سرطان مقابله میکنند
به گفته کارشناسان تغذیه، برخی گیاهان میتوانند به پیشگیری از سرطان و کاهش عوارض منفی شیمی درمانی سرطان کمک کنند.
به گزارش مهر، به گفته محققان چینی، گنجاندن برخی گیاهان در رژیم غذایی میتواند به پیشگیری از سرطان کمک کرده و در درمان سرطان مؤثر باشند. در ادامه به برخی از سبزیجات و گیاهان خوراکی مفید اشاره میشود.
ریحان: جویدن چند برگ ریحان به هنگام صبح یا افزودن ریحان تازه به سالاد یا سوپ میتواند فواید ضدسرطانی آن را متجلی سازد. خواص ضداکسایشی و ضد جهش ژنی ریحان به وجود ترکیبات لینالول، اگونول، و استراگل نسبت داده میشود؛ این ترکیبات به پیشگیری از تشکیل تومورها کمک میکنند. این سبزی خوراکی بسیار در مقابله با سرطان سینه و سرطان کبد مؤثر است.
گشنیز: این سبزی دارای فواید ضدسرطانی است. ماده تشکیلدهنده فعال آن لینالول است که موجب تحریک فعالیت ضداکسایشی سلولهای کبد شده و در نتیجه ریسک آسیب کبدی و سرطان کبد را کاهش میدهد.
شوید: برگهای شوید مملو از ترکیبات ضدسرطانی هستند. مواد تشکیلدهنده فعال آن شامل آنتوفوران و کاروون است که از سلولهای سالم در مقابل رادیکالهای آزاد حفاظت میکند. همچنین دارای خواص سمزدایی است که به بهبود بعد از شیمی درمانی کمک میکند.
رزماری: روغن رزماری دارای عطر و رایحه منحصربهفردی است و حاوی ترکیبات فعالی نظیر اسید کارنوسیک و اسید رزمارینیک است. این ترکیبات از جمله آنتیاکسیدانهای قوی هستند که در جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی نیز نقش مهمی ایفا میکنند. همچنین با توقف تأثیرات منفی برخی داروهای شیمی درمانی به روند درمانی سرطان کمک میکند.
آویشن: وجود ترکیبات فنولیکی نظیر تیمول و کارواکرول در آویشن، آن را تبدیل به گیاه ضدسرطانی قوی کرده است. مطالعات نشان دادهاند که آویشن مانع از رشد سلولهای سرطانی کبد و روده شده و از اینرو از بروز این سرطانها پیشگیری میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.