ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر با تمرکز بیشتر بر R&D در هلدینگ خلیج‌فارس

 ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر با تمرکز بیشتر بر R&D در هلدینگ خلیج‌فارس مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت صنایع پتروشیمی‌ خلیج‌فارس با اشاره به مدیریت تغییرات شرایط مختلف در سایه نوآوری، تحقیق و توسعه و پژوهش امکان‌پذیر است، گفت: بیش از ۵۰ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در شرکت‌های تابعه این هلدینگ در حال اجراست.  به گزارش مناقصه‌مزایده، […]

 ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر با تمرکز بیشتر بر R&D در هلدینگ خلیج‌فارس

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت صنایع پتروشیمی‌ خلیج‌فارس با اشاره به مدیریت تغییرات شرایط مختلف در سایه نوآوری، تحقیق و توسعه و پژوهش امکان‌پذیر است، گفت: بیش از ۵۰ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در شرکت‌های تابعه این هلدینگ در حال اجراست.

 به گزارش مناقصه‌مزایده، مجتبی طاهری در مراسم رونمایی از گرید KLM100B(L) پتروشیمی‌کارون در زمینه سیاست شرکت صنایع پتروشیمی ‌خلیج‌فارس درباره توانمندسازی شرکت‌های زیرمجموعه این هلدینگ در بخش تحقیق و توسعه، پژوهش و فناوری و نوآوری اظهار کرد: امروز توجه به نوآوری در همه فعالیت‌ها به عنوان یک ضرورت اساسی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه مدیریت تغییرات امکان‌پذیر نیست مگر در سایه نوآوری، تحقیق و توسعه و پژوهش و فناوری ادامه داد: تحقیق و توسعه از دیرباز در هلدینگ خلیج‌فارس مورد توجه بوده است و هم‌اکنون بیش از ۵۰ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در شرکت‌های تابعه این هلدینگ در زمینه‌های مختلف از جمله تولید محصولات جدید، بهینه‌سازی کیفیت محصولات، بهینه‌سازی مصرف انرژی، ارتقاء و بومی‌سازی کاتالیست، تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و تکمیل زنجیره در حال اجراست.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت صنایع پتروشیمی ‌خلیج‌فارس افزود: این هلدینگ از همه ظرفیت‌های کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی ‌برای پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای خود استفاده می‌کند.

طاهری به جایگاه شرکت صنایع پتروشیمی‌ خلیج‌فارس به عنوان بزرگ‌ترین هلدینگ شیمیایی در کشور اشاره کرد و گفت: نگرش جدید این هلدینگ آینده‌نگری راهبردی و برنامه‌ریزی براساس سناریوست و سعی می‌کند با توجه به همه عدم قطعیت‌های موجود، سناریوهای مختلفی را پیش‌بینی و براساس آن‌ها برنامه‌ریزی کند تا جایگاه شرکت را با اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، پروژه‌های تحقیقاتی و طرح‌های رفع تنگناهای واحدهای موجود ارتقاء دهد.

وی ادامه داد: انتخاب الگوی مناسب و تعیین ساختار راهبردی برای مدیریت نوآوری در هلدینگ به‌منظور سازماندهی بهتر نیروهای موجود در واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌های تابعه در حال تدوین است.

محمدرضا سلیمان‌زاده؛ مدیر تولید شرکت صنایع پتروشیمی‌خلیج‌فارس نیز در این مراسم به هدف‌گذاری بر توسعه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده بیشتر از توان داخلی اشاره کرد و گفت: مجموعه‌های تحقیق و توسعه در این هلدینگ و شرکت‌های تابعه آن تلاش دارند تا با همکاری با دانشگاه‌ها، در زمینه داخلی‌سازی و جلوگیری از واردات، تولید محصولات جدید و… افکار و ایده‌ها را به‌ نوآوری تبدیل کنند.

وی به دستاوردهای پژوهشی شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج‌فارس اشاره کرد و افزود: واحد تحقیق و توسعه پتروشیمی‌کارون یکی از واحدهای پیشرو در این عرصه است که امروز شاهد تولید یک محصول راهبردی در این شرکت هستیم، همچنین دستاوردهای پتروشیمی‌تندگویان در زمینه نساجی و تولید گرید چادر مشکی که به تازگی به بهره‌برداری رسید یا ۱۰ پروژه پژوهشی پتروشیمی‌خوزستان که در صنعت خودرو و لوازم خانگی قابل مصرف است و از واردات این محصولات جلوگیری می‌کند، نمونه‌هایی از پژوهش‌های انجام شده در واحدهای تحقیق و توسعه این هلدینگ به‌شمار می‌آیند.

مدیر تولید شرکت صنایع پتروشیمی ‌خلیج‌فارس ادامه داد: ایجاد ارزش‌افزوده از طریق تحقیق و پژوهش و خلق نوآوری در دستور کار شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج‌فارس قرار گرفته است و به این منظور از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها نیز استفاده می‌شود.