وزیر راهوشهرسازی خبر داد نوسازی ۶۵ هزار دستگاه خودروی سنگین تا ۳ سال آینده وزیر راهوشهرسازی از برنامهریزی برای نوسازی ۶۵ هزار دستگاه خودروی سنگین طی سه سال آینده خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده، محمد اسلامی در مراسم امضای قرارداد نوسازی هزار دستگاه ناوگان حملونقل کالای برونشهری بین سازمان راهداری و حملونقل جادهای، ایرانخودرو دیزل […]
وزیر راهوشهرسازی خبر داد
نوسازی ۶۵ هزار دستگاه خودروی سنگین تا ۳ سال آینده
وزیر راهوشهرسازی از برنامهریزی برای نوسازی ۶۵ هزار دستگاه خودروی سنگین طی سه سال آینده خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده، محمد اسلامی در مراسم امضای قرارداد نوسازی هزار دستگاه ناوگان حملونقل کالای برونشهری بین سازمان راهداری و حملونقل جادهای، ایرانخودرو دیزل و بانک توسعه تعاون برگزار شد، اظهار کرد: در قراردادی که دو هفته گذشته بین بانک صادرات و بخشخصوصی و سازمان راهداری و حملونقل جادهای منعقد شد، نوسازی ۵۰۰۰ دستگاه در طرح نوسازی ناوگان هدفگذاری شد و شرکت سازنده متعهد شده در سالجاری بیش از دو هزار دستگاه را تحویل دهد.
وی درخصوص قرارداد جدیدی که در راستای طرح نوسازی ناوگان منعقد شده است، افزود: این قرارداد نیز با همکاری شرکت ایرانخودرو دیزل، بانک توسعه تعاون و سازمان راهداری عملی خواهد شد و خودرویی به متقاضیان تحویل خواهد شد که قوای محرکه مطلوب رانندگان دارد و کمک میکند که رانندگان به سمت این طرح هدایت شوند که گام جدیدی در راستای طرح نوسازی ناوگان حملونقل برونشهری در بخش کالا بهشمار میرود.
وزیر راهوشهرسازی با بیان اینکه در قراردادی که امروز بسته شد، نوسازی هزار دستگاه در دستور کار قرار گرفت اما در این قرارداد استعداد نوسازی تا سقف پنج هزار دستگاه نیز وجود دارد، گفت: باید نوسازی ۶۵ هزار دستگاه را در بخش حملونقل هدفگذاری کنیم و یک برنامه سهساله را برای انجام این کار پیشبینی کردهایم که خودروهای بالای ۴۰ تا۶۰ ساله را پوشش میدهد. این طرح با توجه به سازوکاری که از منابع تبصره۱۸، منابع داخلی سازمان راهداری و ماده۱۲ قانون که در جهت تکالیف وزارت نفت است، دنبال خواهد شد و کمک میکند متقاضیان با پیشپرداخت حداقلی و متوسط، وارد فرآیند نوسازی شوند.
اسلامی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۷۸ تاکنون ۲۰ هزار دستگاه خودروی سنگین نوسازی شده است، ادامه داد: امروز این گام بزرگ را برمیداریم که بر مبنای آن نوسازی ۶۵ هزار دستگاه در طول سه سال در دستور قرار میگیرد و امیدواریم با کمک همه دستاندرکاران و تسهیلاتی که بانکها در نظر گرفتهاند این طرح در مسیر پیشبینی شده حرکت کند.
وی تأکید کرد: بانکها باید روند تسهیلات را روانسازی کنند که این فرآیند با حداقل زمان عملیاتی شود و با استفاده از ظرفیت صنعتی و تکنولوژی داخل بتوانیم کامیونهای مطلوبی را برای تقویت ناوگان حملونقل، کیفیت بخشی و بهرهوری در حملونقل و دهها دستاورد دیگر عرضه کرده و در اختیار مردم قرار دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.