رئیس هیأتعامل ایمیدرو پشتیبانی همهجانبه از توسعه گوهرسنگها رئیس هیأتعامل ایمیدرو به مناسبت هفته دولت، در هفته دهم «پویش ملی تولید، تدوام امید» و آیین افتتاح بزرگترین کارخانه احیای مستقیم بخشخصوصی در اردکان حضور یافته، و با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۷٫۹ میلیون تن آهناسفنجی تولید شد که حاصل آن تولید ۲۷ میلیون تن […]
رئیس هیأتعامل ایمیدرو
پشتیبانی همهجانبه از توسعه گوهرسنگها
رئیس هیأتعامل ایمیدرو به مناسبت هفته دولت، در هفته دهم «پویش ملی تولید، تدوام امید» و آیین افتتاح بزرگترین کارخانه احیای مستقیم بخشخصوصی در اردکان حضور یافته، و با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۷٫۹ میلیون تن آهناسفنجی تولید شد که حاصل آن تولید ۲۷ میلیون تن فولادخام بود گفت: ظرفیت تولید آهناسفنجی در کشور به ۳۶٫۳ میلیون تن رسید.
به گزارش مناقصهمزایده، خداداد غریبپور که پیش از بازدید از کارخانه آهناسفنجی اردکان در جمع مسؤولان استان یزد سخن میگفت، تصریح کرد: با برنامه کلان ایمیدرو و همکاری بخشخصوصی، قرار است با واردات سنگهای قیمتی از افغانستان و تراش و فرآوری آنها، شاهد افزایش مشاغل جدید در معدن باشیم. وی ادامه داد: این بخش ظرفیت بالایی در ایجاد مشاغل خانگی و توسعه آنها دارد.
معاون وزیر صمت با اشاره به سخنان رئیسجمهور در این باره، گفت: ایمیدرو هر نوع کمکی را برای فعالسازی ظرفیت معادن گوهرسنگها و فرآوری آنها ارائه میدهد.
به گفته وی، در این مسیر صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی به عنوان زیرمجموعه ایمیدرو به پشتیبانی از تولید تجارت این صنعت ادامه میدهد و تکیه ما در این حوزه جدید، به بخشخصوصی است که وارد عمل شود.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو به سخنان مقاممعظمرهبری در ایجاد مانع در خامفروشی اشاره و تأکید کرد: ایمیدرو از ۹ ماه پیش اقدامات اولیه برای فعالسازی ظرفیتهای این بخش و جلوگیری از خامفروشی را آغاز کرده است.
غریبپور افزود: پیشبینی شده این صنعت ۵۰۰ هزار شغل تا افق ۱۴۰۵ در کشور ایجاد میکند.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو در ارتباط زنده تصویری با رئیسجمهور گفت: امروز با افتتاح کارخانه احیای مستقیم اردکان، ظرفیت تولید آهناسفنجی در کشور به ۳۶٫۳میلیون تن رسید.
وی با اشاره به اینکه صادرات فولاد یکی از اقداماتی است که دغدغه مقاممعظمرهبری مبنی بر خامفروشی را برطرف میکند، افزود: سال قبل میزان صادرات فولاد ۳۷ درصد و مس دوبرابر رشد پیدا کرد.
غریبپور ارزش صادرات فولاد را چهار میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا تأثیر بهسزایی در رشد تولید و صادرات داشته است که ضروری است از این تدابیر تقدیر شود.
وی درباره ویژگیهای کارخانه فولاد اردکان گفت: تکنولوژی تولید آهناسفنجی این واحد میدرکس است که با سرمایهگذاری ۷۵میلیون دلار و ۸۵۰ میلیارد تومان و توسط شرکتهای داخلی راهاندازی شده است.
به گفته غریبپور، اشتغال مستقیم این کارخانه ۵۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم آن دوهزار نفر است و خوشبختانه با رعایت پروتکلهای بهداشتی، موردی از ابتلا به کرونا در این کارخانه یافت نشده است.
رئیس هیأتعامل ایمیدرو همچنین درباره آمار انجمن جهانی فولاد گفت: طبق گزارش جدید این مؤسسه، در شرایطی که تولید جهانی فولاد در هفت ماه ۲۰۲۰ بیش از پنج درصد کاهش یافته ایران رشد تولید ۱۰درصدی را رقم زده است.
وی تأثیر اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا را ارزشمند دانست و تصریح کرد: مجموعه اقداماتی که دولت در حوزه تولید انجام داده نهتنها به بیاثر شدن تحریمها کمک کرده که سبب رشد صادرات معدن و صنایعمعدنی شده که نتیجه تدابیر دولت و رئیسجمهور است.
غریبپور افزود: میزان رشد تولید در چهار ماه ابتدای امسال در بخش فولادخام ۹درصد، آهناسفنجی ۱۲ درصد و مس یکدرصد بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره شرکت چادرملو گفت: ایمیدرو به طور پیوسته پیگیر منابع جدید معدنی برای چادرملو است.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو افزود: باتوجه به کاهش ذخایر فعلی این معدن، انجام اکتشافات جدید یکی از برنامههای پیشرو برای حمایت از این شرکت است.
غریبپور همچنین اظهار داشت: پیشبینی میشود پروژه انتقال آب از خلیجفارس امسال به چادرملو هم برسد.
وی گفت: تأمین آب از خلیجفارس یکی از مواردی است که به کاهش دغدغههای زیستمحیطی در استان میانجامد.
این مجتمع فولادی که در زمینی به مساحت پنج میلیون و ۱۰۰ هزار مترمربع با زیربنای یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع در اردکان ایجاد شده، سهشنبه (چهارم شهریورماه) به مناسبت هفته دولت افتتاح شد.
این واحد فولادی در زمینه تولید آهناسفنجی به منظور تأمین بخشی از نیاز داخلی خوراک کارخانههای فولادسازی و نیز فولاد، شامل زنجیره کامل تولید مشتمل بر واحد کنسانتره، واحد گندلهسازی، واحد تولید آهناسفنجی، واحد ذوب و فولاد و کارخانه نورد، در اردکان فعالیت میکند.
ظرفیت سالانه تولید این مجتمع که با سرمایهگذاری کل ۲۲هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید، ۹۶۰ هزار تن اعلام شد.
این مجتمع فولادی زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و پیشبینی اشتغال دو هزار نفر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرد.
گفتنی است؛ شرکت مجتمع فولاد اردکان فعالیت خود را با سرمایهگذاری شرکتهای زیرمجموعه جهان پروفیل پارس از سال ۱۳۹۰ آغاز کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.