۲۲۳۰ پروژه توزیع برق در سراسر کشور افتتاح شد

  ۲۲۳۰ پروژه توزیع برق در سراسر کشور افتتاح شد  تعداد دو هزار و ۲۳۰ پروژه توزیع برق سراسر کشور که توسط ۳۹ شرکت توزیع اجراء شده است، با حضور وزیر نیرو در قالب هفدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران به‌صورت همزمان افتتاح شد. به‌گزارش مناقصه‌مزايده به نقل از وزارت نیرو، رضا اردکانیان  در سفر به […]

 

۲۲۳۰ پروژه توزیع برق در سراسر کشور افتتاح شد

 تعداد دو هزار و ۲۳۰ پروژه توزیع برق سراسر کشور که توسط ۳۹ شرکت توزیع اجراء شده است، با حضور وزیر نیرو در قالب هفدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران به‌صورت همزمان افتتاح شد.

به‌گزارش مناقصه‌مزايده به نقل از وزارت نیرو، رضا اردکانیان  در سفر به استان البرز که به مناسبت هفته دولت و در چارچوب هفدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران برگزار شد، دوهزار و ۲۳۰ پروژه توزیع برق سراسر کشور را از طریق ویدیوکنفرانس به‌طور همزمان افتتاح کرد.

بهره‌برداری از این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر سه‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان، افزایش ۴۵ درصدی شبکه خودنگهدار فشار ضعیف هوایی و رشد ۱۶درصدی نصب تجهیزات تولید پراکنده را به دنبال دارد.

براساس این گزارش، کاهش تلفات، افزایش قدرت مانور، بهسازی اتصالات شبکه و کاهش مشهود در نرخ خاموشی مشترکان، دیگر مزایای بهره‌برداری از این پروژه‌ها به‌شمار می‌آید.

غلامعلی رخشانی‌مهر؛ معاون هماهنگی توزیع توانیر در این آیین گفت: امسال در بخش توزیع به طور متوسط در هر ماه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه افتتاح می‌شود که در این بخش یک هدف برای خودمان انتخاب کردیم و آن کاهش قیمت تمام شده خدمات است.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون تعداد مشترکان برق به ۳۷ میلیون مشترک رسیده است، اضافه کرد: در پروژه‌های امروز که برمبنای محور ساخت‌وسازهاست، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه و برق‌رسانی هدف اصلی قرار گرفته است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر اظهار داشت: به‌دنبال تغییر نگرش و فرآیندها هستیم و در همین راستا با تعریف سازوکارهای جدید، در جهت کاهش هزینه خدمات حرکت می‌کنیم و اگر تاکنون سازوکارها به مدد این تفکر نمی‌آمدند، این اهداف محقق نمی‌شد.

رخشانی‌مهر افزود: در قالب همین هدف، خرید تجمیعی را در دستور کار قرار دادیم که باعث کاهش نصف قیمت تمام شده در دو بخش کنتور و کابل خودنگهدار شد.

وی در همین خصوص به طرح چاوش اشاره کرد و افزود: این طرح ولتاژ را هدف قرار داده است و به جای بهبود ولتاژ به صورت عام، به سراغ بخشی از شبکه می‌رود که ولتاژ آن برای مصرف‌کنندگان ضعیف شده است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر افزود: در همین راستا شش هزار میلیارد تومان طرح برای اصلاح، مقاوم‌سازی و بهینهسازی شبکه تعریف شده است.

رخشانی‌مهر در عین حال از تقسیمبندی شرکت‌های توزیع برق کشور به پنج منطقه خبر داد و با بیان اینکه این تقسیم‌بندی‌ها در راستای مدیریت بهتر فعالیت‌ها صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پروژه‌های امروز نیز در قالب این پنج منطقه تقسیمبندی و افتتاح شد.

براساس این گزارش، در این برنامه از طریق ارتباط ویدیوکنفرانسی و با دستور وزیر نیرو، پروژه‌های توزیع برق سراسر کشور افتتاح رسمی‌رسید.