نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی چالش پیش روی معادن آذربایجان غربی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی را از چالشهای مهم پیش روی معادن استان برشمرد. جعفرصادقاسکندری در گفتوگو با مهر، نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی معادن را از چالشهای معادن استان برشمرد و افزود: نه تنها در استان آذربایجانغربی بلکه […]
نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی چالش پیش روی معادن آذربایجان غربی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی را از چالشهای مهم پیش روی معادن استان برشمرد.
جعفرصادقاسکندری در گفتوگو با مهر، نبود مطالعات ژئوفیزیک هوایی معادن را از چالشهای معادن استان برشمرد و افزود: نه تنها در استان آذربایجانغربی بلکه در سراسر کشور، مطالعات ما به حدود ۴۰ سال پیش برمیگردد، بنابراین نمیتوانیم اطلاعات شفافی را بهدست بیاوریم که در اختیار سرمایهگذاران قرار دهیم، چراکه به اطلاعات جامع، کامل و پایهای در این زمینه دسترسی نداریم.
وی نبود قوانین شفاف و روشن در زمینه سرمایهگذاری را از دیگر مشکلات حوزه معدن اعلام و اضافه کرد: باید این زیرساختهای قانونی در سرمایهگذاری اصلاح شود تا اجازه فعالیت به سرمایهگذاری داده شود، چراکه در این صورت بهطور قطع مشتریان خوبی بهویژه در حوزه کشورهای منطقه خواهیم داشت و هم سرمایهگذاران بالقوهای هستند که با تسهیل شرایط حاضر به سرمایهگذاری خواهند بود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی با بیان اینکه استان از نظر ذخایر و تنوع معدنی جزو ۵ استان کشور بهشمار میرود، گفت: از نظر تنوع و نوع معادن خاصی که در استان وجود دارد، حتی میتوان این استان را در ردیف ۳ استان نخست کشور قرار دارد.
اسکندری با اشاره به نوع معادنی که در سطح استان وجود دارند، اظهار داشت: ذخایر این استان هم شامل کانیهای فلزی و هم شامل کانیهای غیرفلزی میشود که در کانیهای فلزی مانند مس دارای ظرفیتهای بالایی است. در زمینه سیلیس، کرومیت و سنگآهن هم استان دارای ذخایر بالایی است.
وی افزود: استان آذربایجانغربی در دو کانی جزو سرآمدهای کشور است، یکی تیتان که بزرگترین معدن تیتان کشور با ذخایر و درصد خلوص بالا در ارومیه واقع شده و همچنین در زمینه طلا نیز بزرگترین معدن طلا در شهرستان تکاب قرار دارد که با عنوان طلای زرشوران زیر نظر ایمیدرو فعالیت میکند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی با اعلام اینکه با برنامهریزیهای انجام شده، در آیندهای نزدیک اشتغال بخش صنعت و معدن استان آذربایجان غربی افزایش مییابد، گفت: پیشبینی میشود که در آینده علاوه بر افزایش سهم ارزش افزوده تجاری استان در کشور، ارزش افزوده تجارت و اشتغال در حوزه فرش، شرکتهای پخش، بخش اصناف و حوزه زیرساختها افزایش یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.