افزایش قیمت نفت برنت در بازار جهانی

  افزایش قیمت نفت برنت در بازار جهانی   قیمت نفت برنت روز چهارشنبه گذشته تحت‌تأثیر توقف بخش بزرگی از تولید فراساحلی در خلیج مکزیکو و خوش‌بینی به مذاکرات تجاری آمریکا و چین افزایش پیدا کرد. به گزارش ایسنا، با این حال نگرانی‌ها پیرامون شیوع ویروس کرونا و گزارش‌هایی از ابتلای مجدداً بیماران کرونایی به […]

 

افزایش قیمت نفت برنت در بازار جهانی

 

قیمت نفت برنت روز چهارشنبه گذشته تحت‌تأثیر توقف بخش بزرگی از تولید فراساحلی در خلیج مکزیکو و خوش‌بینی به مذاکرات تجاری آمریکا و چین افزایش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، با این حال نگرانی‌ها پیرامون شیوع ویروس کرونا و گزارش‌هایی از ابتلای مجدداً بیماران کرونایی به این ویروس در اروپا و آسیا که نگرانی‌ها نسبت به مصونیت آتی را برانگیخت، افزایش قیمت نفت برنت را محدود کرد.

بهای معاملات نفت برنت ۱۲ سنت معادل ۰٫۳ درصد افزایش یافت و به ۴۵ دلار و ۹۸ سنت رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ثابت بود و در ۴۳ دلار و ۳۵ سنت در هر بشکه ایستاد.

هر دو شاخص قیمت روز سه‌شنبه گذشته در بالاترین رکورد پنج ماه گذشته بسته شده بودند.

به گفته ادوارد مویا؛ تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA، تاثیر طوفان یک عامل مثبت کوتاه مدت است اما اگر آسیب به سواحل تگزاس و لوییزیانا باعث شود تقاضا برای نفت به مدت طولانی‌تری ضعیف شود، این خوش‌بینی عمر کوتاهی خواهد داشت.

صنعت انرژی آمریکا روز سه‌شنبه گذشته به آمادگی رویارویی با وقوع طوفان عظیم پرداخت. تولیدکنندگان ۳۱۰ سکوی فراساحلی را تخلیه کرده و تولید ۱٫۵۶ میلیون بشکه در روز نفت را که معادل ۸۴ درصد از تولید فراساحلی خلیج مکزیکو است، متوقف کردند. این رکورد نزدیک رکورد توقف ۹۰ درصد ظرفیت تولید در زمان وقوع طوفان کاترینا در ۱۵ سال پیش است.

استفن اینس، استراتژیست ارشد شرکت اکسی کورپ در این باره گفت: بازارها در حال حاضر روی کمبود بنزین در آینده نزدیک حساب باز کرده‌اند.

در این بین، مقامات تجاری ارشد آمریکا و چین تعهد خود بر فاز اول توافق تجاری را که تحت آن چین باید به خرید کالاهای آمریکایی به‌خصوص محصولات انرژی بپردازد، مورد تأکید قرار دادند.

عامل مثبت دیگر برای حمایت از قیمت نفت، گزارش مؤسسه امریکن پترولیوم بود که نشان داد ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته بیشتر از حد انتظار کاهش پیدا کرده است. آمار رسمی ‌بعدازظهر روز چهارشنبه گذشته از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می‌شود.

براساس گزارش رویترز، نگرانی‌ها نسبت به دورنمای تقاضا برای نفت پس از انتشار گزارشی که نشان داد اعتماد مصرفی آمریکا به دلیل بیکاری‌های گسترده در دوران شیوع کرونا به پایینترین حد در شش سال اخیر سقوط کرده است، باعث ایجاد فشارهای نزولی در بازار نفت شد.