ایستگاه زمینی رصد ماهوارههای ناهید۲ و پارس۱ در تبریز راهاندازی میشود رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز گفت: ایستگاه زمینی رصد ماهوارههای ناهید۲ و پارس۱ که در تبریز در حال راهاندازی و تکمیل است تا ۱۰روز دیگر به بهرهبرداری میرسد. حسن رضاییحقیقت در گفتوگو با ایرناف افزود: محققان پژوهشگاه فضایی ایران با استقرار در این ایستگاه […]
ایستگاه زمینی رصد ماهوارههای ناهید۲ و پارس۱ در تبریز راهاندازی میشود
رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز گفت: ایستگاه زمینی رصد ماهوارههای ناهید۲ و پارس۱ که در تبریز در حال راهاندازی و تکمیل است تا ۱۰روز دیگر به بهرهبرداری میرسد.
حسن رضاییحقیقت در گفتوگو با ایرناف افزود: محققان پژوهشگاه فضایی ایران با استقرار در این ایستگاه به هنگام عبور ماهوارههای ناهید۲ و پارس۱ از منطقه شمالغرب کشور آنها را رصد کرده و این ماهوارهها را به لحاظ مختصات تعیین وضعیت میکنند.
وی اظهار داشت: هماکنون اجزاء و آنتنهای فرستنده و گیرنده برای رصد این ماهوارهها از پژوهشگاه فضایی به این پژوهشکده ارسال شده و در حال نصب و انجام اقدامات نهایی است.
رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز گفت: مأموریتهای پروژه ناهید در راستای دستیابی به فناوری طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی زمین آهنگ، برای نخستینبار در کشور مطرح و در این ماهواره پیادهسازی شده است.
رضاییحقیقت، ادامه داد: ماهواره ناهید۲ دومین گام از برنامه راهبردی ماهوارههای مخابراتی زمینآهنگ است که در آن کوشیده میشود تعدادی از گلوگاههای فنی شناسایی و مرتفع شود.
وی یادآوری کرد: پروژه پارس۱ نیز با هدف طراحی، ساخت و بهرهبرداری در مدار یک ماهوارهسنجشی با رویکرد کاربردی در پژوهشگاه فضایی ایران دست اجراء است.
پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز وابسته به پژوهشگاه فضایی ایران، دارای یک سایت پژوهشی آزمایشگاهی با زیربنای یک هزار و ۲۰۰ مترمربع و مجتمع شهید دهقان با مساحت بیش از ۳۴ هزار متر با برخورداری از چهارهزار و ۳۸۵ مترمربع فضای کارگاهی و ۸۰۰ مترمربع ساختمان اداری است.
در این پژوهشکده بیش از ۶۰ نفر از جمله متخصصان مجرب و توانمند در رشتههای مهندسی هوافضا، مکانیک، برق، مواد و صنایع فعالیت میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.