پاسخ جهرمی به شایعه کسر هزینه برای سرویس رومینگ آذریجهرمی اعلام کرد فعال بودن سرویس رومینگ بینالملل برای سیمکارتها مادامی که کاربران سفر خارجی نداشته باشند، هیچ هزینهای برای آنها ندارد. به گزارش باشگاه خبرنگارانجوان، محمدجواد آذریجهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با مطرح شدن شایعه فعال کردن اجباری سرویس رومینگ توسط اپراتورها و کسر […]
پاسخ جهرمی به شایعه کسر هزینه برای سرویس رومینگ
آذریجهرمی اعلام کرد فعال بودن سرویس رومینگ بینالملل برای سیمکارتها مادامی که کاربران سفر خارجی نداشته باشند، هیچ هزینهای برای آنها ندارد.
به گزارش باشگاه خبرنگارانجوان، محمدجواد آذریجهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با مطرح شدن شایعه فعال کردن اجباری سرویس رومینگ توسط اپراتورها و کسر مبالغی از حساب مردم، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی به این شایعه پاسخ داد.
وی در ابتدا در پاسخ به سؤال رومینگ بینالملل چیست، به قابلیت فعال شدن سیمکارت مشترک در کشور مقصد اشاره کرد و گفت: تماس گرفتن و استفاده از اینترنت در حالت رومینگ بینالملل بسیار گران است و بیشتر برای تجار کاربرد دارد.
آذریجهرمی درباره اینکه رومینگ بینالملل بدون برقرار تماس یا استفاده از اینترنت برای مشترک هزینه دارد نیز توضیح داد: خیر، فعال شدن سیمکارت شما در شبکه کشور مقصد، بدون تماس، هیچ هزینهای برای شمار ندارد. وی با اشاره به اینکه سرویس رومینگ هماکنون به صورت پیشفرض برای تمام مشترکین فعال شده است، افزود: اگر مشترکی از کشور خارج نشود هیچگونه هزینه اضافی برای وی محاسبه نمیشود و این خبر که فعال کردن رومینگ مشترکین هزینهای دارد شایعه بیش نیست.
وزیر ارتباطات درباره غیرفعال کردن خدمات رومینگ توسط مشترکین نیز، گفت: مشترکین در صورت تمایل میتوانند این سرویس را در داخل کشور غیرفعال کنند و در صورت سفر به خارج کشور قبل از سفر میتوانند اقدام به فعالسازی خدمات رومینگ سیمکارت خود کنند در غیر این صورت سیمکارت آنان در خارج کشور غیرفعال میشود. وی در ادامه این مطلب اضافه کرد: به شهروندان نقاط مرزی کشور توصیه میشود به دلیل اینکه ناخواسته در معرض شبکه موبایل کشورهای همسایه قرار میگیرند، برای جلوگیری از رومینگ اجباری و برقراری تماس به صورت رومینگ بینالملل ناخواسته، این سرویس را بر روی سیمکارتهای خود غیرفعال کنند.
آذریجهرمی درباره دلایل و عاملین پخش چنین شایعاتی نیز، تصریح کرد: یا این موضوع در مناطق مرزی کشور مطرح شده و سپس به در سایر مناطق نیز منتشر شده است و احتمال دوم این است که یک شبکه پخش شایعه در شبکههای اجتماعی با هر هدف ممکن در کشور فعال شده که به اطلاعات اپراتورها دسترسی پیدا کردهاند و با پخش شایعه، عکسالعمل مردم و در نتیجه قدرت پخش شایعه را با تعداد کدهای دستوری غیرفعالسازی رومینگ بینالملل شمارهگیری شده ارزیابی میکنند که در صورت صحت احتمال دوم، دستگاههای مربوطه برای شناسایی این شبکهها باید اقدام کنند.
وی در پایان این مطالب تأکید کرده که اطمینان میدهیم که نسبت به حقالناس حساس هستیم و فعال بودن سرویس رومینگ بینالملل برای سیمکارت شما، مادامیکه به مسافرت خارج از کشور نرفتهاید و تماسی برقرار یا از اینترنت سیمکارت خود استفاده نکردهاید، هیچ هزینهای برای شما ندارد و این شایعه یک دروغ شاخدار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.