رییس تعمیرات قبلی «بوعلی» مقصر نبوده است

مسؤول روابط عمومی پتروشیمی بوعلی رییس تعمیرات قبلی «بوعلی» مقصر نبوده است غلامشاهی گفت: در حادثه آتش‌سوزی شخص خاصی مقصر نیست و خطای عمدی در کار نبوده است. ابراهیم‌غلامشاهی، مسؤول روابط عمومی پتروشیمی بوعلی در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره تغییر سرپرست جدید پتروشیمی بوعلی گفت: ما به خاطر شرایط واحد که در حال بازسازی هستیم […]

مسؤول روابط عمومی پتروشیمی بوعلی

رییس تعمیرات قبلی «بوعلی» مقصر نبوده است

غلامشاهی گفت: در حادثه آتش‌سوزی شخص خاصی مقصر نیست و خطای عمدی در کار نبوده است.

ابراهیم‌غلامشاهی، مسؤول روابط عمومی پتروشیمی بوعلی در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره تغییر سرپرست جدید پتروشیمی بوعلی گفت: ما به خاطر شرایط واحد که در حال بازسازی هستیم به فرد متخصص‌تر و چالاک‌تر نیاز داشتیم، لذا به عنوان رییس تعمیرات کسی را انتخاب کردیم که تبحر دارد، چون شرایط فرق کرده و اکنون به تخصص دیگری نیاز داریم.

وی افزود: در این انتصاب جدید منظور این نیست که رییس تعمیرات قبلی مقصر بوده است.

غلامشاهی با بیان این‌که در حال حاضر تیم‌‌‌ها مشغول تهیه گزارش حادثه هستند، تصریح کرد: اکنون تعمیرات آغاز شده و سعی این است که در کوتاه‌‌‌ترین زمان ممکن کار انجام شود.

وی ادامه داد: تمامی شیفت‌‌‌ها ۱۲ ساعته شده، روزی دو بار جلسه هماهنگی داریم، تیم‌‌‌ها تقسیم‌بندی شدند تا کار انجام شود و مجتمع به چرخه تولید برگردد.

مسؤول روابط عمومی پتروشیمی بوعلی خاطرنشان کرد: در حادثه آتش‌سوزی شخص خاصی مقصر نیست و خطای عمدی در کار نبوده، گرمای هوا تأثیر داشته، نشتی هم که مرتب در کارخانه‌ها و شرکت‌ها رخ می‌هد.

وی یادآور شد: همچنین حادثه مربوط به فرسودگی قطعات و تجهیزات نبوده، زیرا می‌بینیم که بعد از این همه آتش‌سوزی دوام خوبی داشته زیرا اگر اینگونه نبود مخازن کناری هم دچار آتش‌سوزی می‌شد.

 

یکشنبه گذشته صاحب نسق، مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا طی حکمی منوچهرمحرم‌زاده را به سمت سرپرست تعمیرات مجتمع منصوب کرد.