رشد دادوستد محصولات پتروشیمیایی در بورس کالا معامله محصولات مختلف پلیمری و شیمیایی روندی مطلوب و روبه رشد را تجربه میکند. به گزارش نیپنا، حجم تقاضای پلیمرها همچنان طی هفته گذشته روند صعودی خود را حفظ کرده و به میزان ۱۳۲ هزار و ۱۸ تن رسیده است. اگرچه این مقدار تقاضا نسبت به هفته ماقبل […]
رشد دادوستد محصولات پتروشیمیایی در بورس کالا
معامله محصولات مختلف پلیمری و شیمیایی روندی مطلوب و روبه رشد را تجربه میکند.
به گزارش نیپنا، حجم تقاضای پلیمرها همچنان طی هفته گذشته روند صعودی خود را حفظ کرده و به میزان ۱۳۲ هزار و ۱۸ تن رسیده است. اگرچه این مقدار تقاضا نسبت به هفته ماقبل تنها رشد ۳٫۰۹ درصدی را تجربه کرده است اما به حجمیرسیده است که نه تنها در سالجاری بیسابقه بوده بلکه در سال گذشته تنها دو هفته، میزان تقاضا به حجمیبیش از این مقدار تجربه شده بود.
قدرتمندترین محرکی که بهعنوان اهرم صعود تقاضا طی هفته گذشته مورد توجه است، نگرانی متقاضیان از رشد بهای ارز است که متغیری اثرگذار برای کشف نرخ پایه محصولات پتروشیمی محسوب میشود. زیرا تداوم رشد نرخ ارز آزاد، امکان افزایش قیمتهای نیمایی برای هفته جاری را ترسیم میکند. البته درکنار این موضوع تخصیص سهمیهها در ابتدای ماه نیز از دیگر دلایل رشد تقاضا بهشمار میرود. برخلاف رشد بیبدیل تقاضا، عرضه محصولات پلیمری با افت ۱٫۸۲ درصدی به میزان ۸۵ هزار و ۴۸۹ تن طی هفته گذشته رسیده است.
۸۹٫۲۳ درصد از عرضه پلیمرها طی هفته گذشته مورد دادوستد قرار گرفت که بیشترین میزان از هفته منتهی به ۲۷ تیرماه تاکنون است. نکته قابل توجه حفظ روند صعودی آن برای چندین هفته است که با اهرم رشد تقاضا، در کانال افزایشی نوسان میکند. حجم معاملات پلیمرها نیز با ۱٫۴۳ درصد کاهش نسبت به هفته ماقبل به میزان ۷۶ هزار و ۲۸۲ تن رسید که بیشترین مقدار از هفته منتهی به دوم خردادماه تاکنون است. بررسی آمار و ارقام مربوط به حجم دادوستد پلیمرها حاکی از آن است که جریان دادوستدها روند رشدی به خود گرفته به طوری که از متوسط حجم معاملات نیمه دوم سال گذشته، رقمیبالاتر را تجربه کرده است.
حجم تقاضای انواع محصولات شیمیایی طی هفته گذشته، با ۱۲٫۴۱ درصد رشد به میزان ۴۸ هزار و ۵۷۵ تن رسید که این میزان تقاضا بالاترین مقدار از هفته منتهی به چهارم تیرماه تاکنون است. عرضه این محصولات نیز با رشد ۴٫۳۴ درصدی به ۴۹ هزار و ۹۳۸ تن رسید. اگرچه این میزان عرضه هنوز با عرضه روزهای طلایی شیمیاییها در سالجاری فاصله دارد اما در مقایسه با متوسط شش ماهه دوم سال گذشته که ۴۳ هزار تن بود، رقمیقابل قبول به شمار میرود. همچنین طی هفته گذشته به میزان ۳۷ هزار و ۲۱۰ تن از انواع محصولات شیمیایی مورد دادوستد قرارگرفت که رشد ۶٫۳۷ درصدی را نسبت به هفته ماقبل تجربه کرد و بیشترین مقدار حجم معاملات از هشت هفته قبل تاکنون محسوب میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.