احیاء و فعال‌سازی ۴۲ معدن در سراسر کشور از ابتدای سال ۹۹

گزارش ۵ ماهه طرح احیای معادن کوچک‌مقیاس تشریح شد؛ احیاء و فعال‌سازی ۴۲ معدن در سراسر کشور از ابتدای سال ۹۹ گزارش پنج‌ماهه طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس نشان می‌دهد که از ابتدای امسال ۴۲ معدن در سراسر کشور راه‌اندازی مجدد شده است. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از ایمپاسکو‌، در این مدت […]

گزارش ۵ ماهه طرح احیای معادن کوچک‌مقیاس تشریح شد؛

احیاء و فعال‌سازی ۴۲ معدن در سراسر کشور از ابتدای سال ۹۹

گزارش پنج‌ماهه طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس نشان می‌دهد که از ابتدای امسال ۴۲ معدن در سراسر کشور راه‌اندازی مجدد شده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از ایمپاسکو‌، در این مدت ۵۱۰ معدن در سراسر کشور و در قالب برنامه طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس شناسایی و اولویتبندی شده است.

برگزاری بیش از ۱۰ جلسه کمیته فنی مشترک با طرف‌های تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری و همچنین جلسات فعال‌سازی معادن مس کشور با کمک شرکت ملی صنایع مس ایران از دیگر اقدامات مرتبط در این خصوص طی پنج ماه گذشته بوده است.

در این مدت ۵۰ گزارش اختصاصی پایش استانی و پتانسیلیابی و پایش ۲۰ معدن از ۱۴۶ معدن احیاء شده در سال ۹۸ در دستور کار بوده و همچنین بررسی اولیه درخصوص آمار و اطلاعات محدوده‌های اکتشافی اعم از پروانه اکتشاف و گواهی کشف به عنوان پتانسیل‌های معدنی انجام شده است.

در گزارش ارائه شده از سوی شرکت ایمپاسکو به برگزاری جلسات کمیته فنی مشترک با صندوق بیمه جهت بررسی شرایط معادن متقاضی تسهیلات برای اعطای منابع مالی مورد نیاز اشاره شده است.

مهیا نمودن مقدمات ورود معادن کوچک‌مقیاس به بورس و پیشنهادات مرتبط به آن و همچنین اجرای طرح پروژه آسیب‌شناسی و بررسی جامع شرایط تولید واحدهای معدنی و فرآوری سنگ‌های تزئینی کشور با محوریت طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس با مشارکت انجمن سنگ و در قالب تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه تربیت مدرس طی پنج ماه گذشته، در زمره اقدامات اجرایی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو بوده) است.