با عدم مصرف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع ۷۵ میلیارد دلار عاید کشور شد

مدیرعامل شرکت ملی گاز با عدم مصرف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع ۷۵ میلیارد دلار عاید کشور شد   مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: در سال۹۲، ۶۲ میلیارد لیتر مصرف سوخت نیروگاهی داشتیم که از این میزان ۲۷ میلیارد لیتر سوخت مایع و معادل ۳۶ میلیارد لیتر گاز مصرف می‌شد که اگر همان […]

مدیرعامل شرکت ملی گاز

با عدم مصرف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع ۷۵ میلیارد دلار عاید کشور شد

 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: در سال۹۲، ۶۲ میلیارد لیتر مصرف سوخت نیروگاهی داشتیم که از این میزان ۲۷ میلیارد لیتر سوخت مایع و معادل ۳۶ میلیارد لیتر گاز مصرف می‌شد که اگر همان روند حفظ می‌شد، امروز ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع فقط در نیروگاه‌ها مصرف می‌شد.

به گزارش ایلنا، حسن منتظرتربتی در مراسم بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های گازرسانی در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بند(ق) که اوایل دولت با همکاری دولت و مجلس نوشته شد، عواید مثمرثمری برای کشور داشت، افزود: در سال ۹۲، ۶۲ میلیارد لیتر مصرف سوخت نیروگاهی داشتیم که از این میزان ۲۷ میلیارد لیتر سوخت مایع و معادل ۳۶ میلیارد لیتر گاز مصرف می‌شد که اگر همان روند حفظ می‌شد امروز ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع فقط در نیروگاه‌ها مصرف می‌شد.

وی با بیان اینکه با توسعه عسلویه و عدم مصرف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع ۷۵ میلیارد دلار منافع در بخش نیروگاهی حاصل کردیم، افزود: با اجرای بند «ق» و گازرسانی به چند نیروگاه مثل کهنوج، ایرانشهر و زاهدان از تردد دو میلیون کامیون جهت حمل نفت‌سفید، نفت‌کوره و نفت‌گاز جلوگیری شد و همچنین گازرسانی جایگزین ۳٫۲ میلیون کپسول گاز شد.

وی گفت: با اجرای بند (ق) ۷۵ میلیارد دلار فقط بابت عدم مصرف سوخت مایع عاید کشور شد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان اینکه تاکنون ۱۳۵۵ میلیارد تومان در کرمانشاه بابت گازرسانی هزینه شده است، بیان داشت: ۳۰۰ میلیارد تومان هم بابت پروژه‌های جاری باید هزینه شود که منابع مالی آن بدون محدودیت تأمین خواهد شد تا با سرعت خوبی کار دنبال شود.

وی با بیان اینکه در راستای پویش سبز در ۲۲ استان به عدد ۹۵ درصد در پوشش گازرسانی رسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: تا پایان سال آینده ۵۰۰۰ روستای دیگر تحت پوشش گازرسانی قرار خواهند گرفت.

تربتی یادآور شد: البته بند ق در دو بخش اجرایی خواهد شد که در بخش توسعه ۱۰۰میلیارد دلار هزینه شده و بخش دوم مربوط به بهینه‌سازی مصرف بوده که طرح‌های خوبی آغاز شده و به نتایج خوبی نیز خواهیم رسید.