حمایت از شرکتهای دانشبنیان معدنی با افتتاح مرکز نوآوری معادن ایران گروه زمینومعدن – با هدف توسعه زیستبوم نوآوری حوزه معدن و صنایع وابسته و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و کسبوکارهای نوپا با بهکارگیری حداکثر ظرفیتها و توانمندیهای موجود در داخل کشور و نفوذ فناوریهای نوین در این صنایع، تفاهمنامه همکاری بین معاونت علمیو فناوری […]
حمایت از شرکتهای دانشبنیان معدنی با افتتاح مرکز نوآوری معادن ایران
گروه زمینومعدن – با هدف توسعه زیستبوم نوآوری حوزه معدن و صنایع وابسته و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و کسبوکارهای نوپا با بهکارگیری حداکثر ظرفیتها و توانمندیهای موجود در داخل کشور و نفوذ فناوریهای نوین در این صنایع، تفاهمنامه همکاری بین معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری و ایمیدرو امضاء شد.
تفاهمنامه فوق با حضور سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت، رئیس هیأتعامل ایمیدرو و مسؤولان معاونت علمیو فناوری ریاستجمهوری به امضاء رسید.
همچنین در این آیین و با حضور جمعی از مسؤولان دولت و مدیرانعامل شرکتهای معدن و صنایعمعدنی و رؤسای انجمنهای تخصصی، مرکز استارتآپ معدن و صنایعمعدنی(imino) افتتاح شد.
از محورهای همکاری در این تفاهمنامه میتوان به همکاری در ایجاد و راهاندازی مرکز نوآوری حوزه معدن و صنایع وابسته، همکاری در حمایت از کسبوکارهای نوپا و شتابدهندههای این حوزه و همکاری در حمایت از طرحهای مرتبط با افزایش بهرهوری نام برد.
تفاهمنامههای فوق بین خداداد غریبپور؛ رئیس هیأت عامل ایمیدرو، اسماعیل قادریفر؛ رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و کامبیز مهدیزاده؛ مدیر طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایعمعدنی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری امضاء شد.
سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت در آیین افتتاح مرکز نوآوری معادن و صنایعمعدنی ایران طی سخنانی گفت: این مرکز نقطهعطف برای ساختارمند کردن ارتباط دانشگاه و صنعت است.
جعفر سرقینی با بیان اینکه ایمینو به عنوان یک فراخوان ایدههای نو که فعالیت آن همیشگی است، افزود: هر جوانی که دارای ایده در حوزه معدن و صنایعمعدنی است، ایمینو برای حمایت، پذیرای اوست.
وی عنوان کرد: معدن و صنایعمعدنی با تحقیقات و نوآوری بیگانه نبود. اما این مهم به صورت کمرنگ دنبال میشد.
سرقینی با اشاره به جهشتولید در بخش معدن و صنایعمعدنی گفت: امروز بخش معدن و صنایعمعدنی نهتنها نیازهای کشور را تأمین میکند، بلکه صادرات نیز دارد.
در ادامه این آیین، رئیس هیأت عامل ایمیدرو اعلام کرد: تلاش ما این است که این مرکز به هاب فناوری تبدیل شود.
وی افزود: علاوه بر جلوگیری از خامفروشی، بهرهوری عوامل تولید هم اهمیت دارد که با حضور نهادهای علمی این مهم محقق میشود.
معاون وزیر صنعت،معدنوتجارت گفت: حمایت از پایاننامههای تقاضامند در برنامههای ایمیدرو تعریف شده است.
غریبپور با تأکید بر اینکه پژوهشهای این حوزه را مسألهمحور کردهایم، اظهار داشت: در پیوند دانشگاه و صنعت، باید نهادسازی کرد که نمونه بارز آن مرکز استارتآپهای معدن و صنایعمعدنی است.
وی افزود: از شرکتها میخواهیم مشابه این مرکز، مراکز استارتآپی راهاندازی کنند.
در ادامه مدیر مرکز استارتآپ معدن و صنایعمعدنی طی سخنانی گفت: جشنواره اینوماین، سبب شکلگیری مرکز استارتآپ معدنی شد.
حسین منصوری افزود: برگزاری جشنواره اینوماین ۱ و ۲ که حاصل تفکر ایمیدرو است، منجر به جمعآوری ایدهها و تأسیس ایمینو شد.
وی با تأکید رئیس هیأت عامل ایمیدرو، تفاهمنامههای این مرکز با شرکتهای بزرگ معدنی، به قرارداد تبدیل و عملیاتی میشود.
وی همچنین گفت: برگزیدگان جشنواره اینوماین، در این مرکز مستقر شدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.