چگونه در گروه کممصرفهای برق قرار بگیریم؟ سخنگوی صنعت برق، یک کیلوواتساعت برق را معادل انرژی مورد نیاز برای انتقال یک خودروی پراید به بالای برج میلاد یا ۲۷۰ بار شارژ گوشی همراه عنوان کرد که بخش خانگی برای مصرف آن ۸۰ تومان میپردازد. به گزارش تسنیم، مصطفی رجبیمشهدی؛ سخنگوی صنعت برق مهمترین […]
چگونه در گروه کممصرفهای برق قرار بگیریم؟
سخنگوی صنعت برق، یک کیلوواتساعت برق را معادل انرژی مورد نیاز برای انتقال یک خودروی پراید به بالای برج میلاد یا ۲۷۰ بار شارژ گوشی همراه عنوان کرد که بخش خانگی برای مصرف آن ۸۰ تومان میپردازد.
به گزارش تسنیم، مصطفی رجبیمشهدی؛ سخنگوی صنعت برق مهمترین مسأله برای اصلاح مصرف برق را شناخت واحد میزان مصرف یا همان کیلوواتساعت عنوان کرد که نسبت به انواع دیگر حاملهای انرژی که بشر روزانه با آنها سروکار دارد ارزشمندتر بوده و طیف وسیعی از نیازهای بشر به انرژی را برطرف میسازد.
وی افزود: شناخت مردم از ارزش هر واحد انرژی مصرفی میتواند حساسیت آنها را به مصرف برق و اصلاح این انرژی ارزشمند بالا ببرد و لازم است بدانیم هرکیلوواتساعت برق که مشترکان خانگی حدود ۸۰ تومان برای آن میپردازند برابر با ۲۷۰ بار شارژ گوشی تلفن همراه است و با ۱۰۰ ساعت استفاده از یک لامپ ۱۰ وات برابری میکند.
سخنگوی صنعت برق به لحاظ انرژی، هرکیلوواتساعت برق را معادل انرژی مورد نیاز برای انتقال یک دستگاه خودروی پراید یا تیبا به بالای برج میلاد عنوان کرد و گفت: به ازای هر مترمکعب سوخت گاز یا سوخت معادل گازوییل سه تا چهار کیلوواتساعت برق و حدود ۷۰۰ گرم آلاینده زیستمحیطی در کشور تولید میشود.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی توانیر، یکی از راهکارهای اساسی اصلاح مصرف برق را توجه به رده انرژی لوازم برقی و انتخاب لوازم برقی با رتبه انرژی بالاتر مانند رتبه A و +A ذکر کرد که علاوه بر طول عمر بالای این نوع لوازم ،هزینه برق مصرفی را نیز طی سالهای متمادی کاهش میدهد.
وی استفاده درست و به موقع از وسایل برقی را از دیگر راهکارها عنوان کرد که به عنوان مثال فاصله یخچال از دیوار باید حداقل ۱۵ سانتیمتر باشد و کولرهای آبی روی دور کُند و درجه برودت کولرهای گازی روی عدد ۲۴ تنظیم شود همچنین استفاده از لوازم برقی پرمصرف مانند ماشینهای لباسشویی و ظرفشویی، اتو و جاروبرقی به ساعات کم باری که تعرفه برق پایینتری دارد، منتقل شود.
رجبی درخصوص قبوض الکترونیکی برق یادآور شد: با حذف قبوض کاغذی مردم همچنان میتوانند اطلاعات برق مصرفی خود را از طریق لینک گوشی همراه هوشمند یا از طریق سایت شرکتهای توزیع مشاهده کنند و مشترکان روستایی که به اینترنت دسترسی ندارند نیز میتوانند با مراجعه به دفاتر روستایی از اطلاعات کامل قبض برق خود مطلع شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.