سرپرست وزارت صمت کاهش قیمت خودرو با افزایش تعداد ثبتنامها سرپرست وزارت صمت گفت: برای اینکه مردم به خودروی مورد نیازشان برسند دستور داده شده که انشاا… از این به بعد همین سیستم ثبتنام را به صورت مداوم و با برنامه انجام دهیم. به گزارش مناقصهمزایده، جعفر سرقینی در حاشیه جلسه هیأت دولت و در […]
سرپرست وزارت صمت
کاهش قیمت خودرو با افزایش تعداد ثبتنامها
سرپرست وزارت صمت گفت: برای اینکه مردم به خودروی مورد نیازشان برسند دستور داده شده که انشاا… از این به بعد همین سیستم ثبتنام را به صورت مداوم و با برنامه انجام دهیم.
به گزارش مناقصهمزایده، جعفر سرقینی در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: تحویل خودروسازان در این مدت نسبت به سال قبل سه درصد رشد داشته، یعنی با ۳۴۲ هزار تحویل خودرو اعم از تعهدات قبلی و جاری که از ابتدای سال داشتند، توانستند دو تا سه درصد رشد داشته باشند.
وی افزود: از همه اینها مهمتر تعهدات خودروسازان که گاهاً تا ۳۰۰-۴۰۰ هزار دستگاه بوده الان مثلاً تعهدات ایرانخودرو به حدود ۴۰ هزار دستگاه رسیده است.
سرپرست وزارت صنعت،معدنوتجارت با تأکید بر اینکه ما در تولید مشکل نداریم، گفت: مطمئنم با این روند تولید همه تقاضاها را پاسخ خواهیم داد، منتهی برای اینکه مردم به خودروی مورد نیازشان برسند دستور داده شده که انشاا… از این به بعد همین سیستم ثبتنام را به صورت مداوم و با برنامه انجام دهیم، یعنی مثلاً اگر در حالحاضر ماهی یک یا دو بار ثبتنام میشود این بشود ماهی سه بار تا مردم بتوانند در این ثبتنامها شرکت کنند.
سرقینی ادامه داد: ما وقتی اولین عرضه خودرو به صورت قرعهکشی را که انجام دادیم برای ۴۰ هزار خودرو چهارمیلیون نفر ثبتنام کردند که همه متعجب شدند، اما امروز برای ۴۰ هزار خودرو که ارائه میشود ۲۰۰ و اندی هزار نفر ثبتنام میکنند، یعنی آن عطش خوابیده است.
سرپرست وزارت صمت تأکید کرد: مردم مطمئن باشند که این قیمتهای قیمت واقعی نیست، تفاوت قیمت کارخانه و بازار نباید آنقدر باشد، به خاطر اینکه ۲۰ تا ۳۰ هزار تعهد یک تعهد جاری است و خیلی نگرانکننده نیست. روزی که خودروساز ۳۰۰هزار تعهد داشت، نگرانکننده بود اما الان تعهدها در یک نرم عادی است و تولید ما هم نسبت به سال قبل ۲۵ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: این بحث را مطرح میکنند که خودروها دپو میشود، ما در خودروسازی یک تولید تجاری داریم و یک تولید مکانیکی، خودرو تجاری آن است که مستقیم از خط تولید به بازار میرود و خودروی مکانیکی آن است که تولید شده اما به دلیل قطعهای که کم دارد موقتاً به کف انبار میرود و به مجرد تأمین قطعه تجاریسازی میشود.
سرقینی در پایان گفت: خوشبختانه در حالحاضر روند خوبی برقرار است و من مطمئنم اگر ثبتنامهایمان را بیشتر ارائه کنیم این قیمتها اُفت میکند و من در این رابطه هیچ تردیدی ندارم.
سرقینی در واکنش به انتشار تصاویری درباره دپوی خودرو در شمال کشور گفت: عکسها را دیدم و دستور دادم این موضوع را بررسی کنند. اینکه یک خودرو قطعهای کم دارد یا نه، بررسی این موضوع کار سختی نیست. خودروسازها میدانند این کار جرایم سنگینی دارد و بعید میدانم با هدف افزایش قیمت باشد. ولی ما دستور دادیم بررسی کنند و به مردم نتیجه کار را اطلاع میدهیم.
وی تأکید کرد: خودروسازان با دولت همراه هستند و از الان نمیتوانیم در این زمینه به قضاوت بنشینیم اما اگر خدایی نکرده چنین کاری از سوی خودروساز انجام شده باشد پس از بررسیها او را به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.