استقبال از سرطان با مصرف دخانیات تحقیقات و پژوهشهای جدید نشان میدهند که مصرف دخانیات علت اصلی بروز بیماریهای کشندهای مانند سرطان ریه بیماریهای قلبی – عروقی، انسداد ریه، سرفه و تنگی نفس محسوب میشود. به گزارش سینا پرس به نقل از sciencedirectپژوهشگران و متخصصان اتریشی اعلام کردند که مصرف دخانیات و به ویژه سیگار […]
استقبال از سرطان با مصرف دخانیات
تحقیقات و پژوهشهای جدید نشان میدهند که مصرف دخانیات علت اصلی بروز بیماریهای کشندهای مانند سرطان ریه بیماریهای قلبی – عروقی، انسداد ریه، سرفه و تنگی نفس محسوب میشود.
به گزارش سینا پرس به نقل از sciencedirectپژوهشگران و متخصصان اتریشی اعلام کردند که مصرف دخانیات و به ویژه سیگار کشیدن یکی از عوامل اصلی ابتلای افراد به سرطان ریه است. تحقیقات جدید نشان میدهد که ۹۰ درصد سرطانهای ریه به علت سیگار کشیدن است که تنها ۱۵ درصد این بیماران درمان میشوند.
بررسی و مطالعه آزمایشها نشان میدهند که بیماران مبتلا به سرطان ریه اغلب از بیماریهای دیگر نیز رنج میبردند. میتوان گفت بهطور جداگانه، ۶۲ درصد از این بیماران دارای مشکلات قلبی – عروقی بودهاند، ۴۵ درصد دچار بیماری مزمن انسداد ریه شده، ۵۵ درصد از افراد از سرفه رنج میبردند و ۶۲ درصد نیز دارای مشکلات تنفسی و تنگی نفس بودهاند که علت اصلی همه این بیماریها سیگار کشیدن اعلام شده است.
در این مطالعات، پژوهشگران دو هزار و ۲۹۳ بیمار مبتلا به سرطان حاد ریه را بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۹ مورد بررسی و مطالعه قراردادند. قابل ذکر است که بیشتر این افراد در حدود ۶۴ سال سن داشتهاند. بررسی و مطالعه آزمایشها نشان میدهند که بیماران مبتلا به سرطان ریه اغلب از بیماریهای دیگر نیز رنج میبردند. میتوان گفت بهطور جداگانه، ۶۲ درصد از این بیماران دارای مشکلات قلبی – عروقی بودهاند، ۴۵ درصد دچار بیماری مزمن انسداد ریه شده، ۵۵ درصد از افراد از سرفه رنج میبردند و ۶۲ درصد نیز دارای مشکلات تنفسی و تنگی نفس بودهاند که علت اصلی همه این بیماریها سیگار کشیدن اعلام شده است.
بررسیهای انجام شده روی پیشینه سلامت این بیماران مشخص کرده است که فقط ۸۷۴ نفر از این بیماران در یک مرحله عمل جراحی برداشت تومور ریه توانستند درمان شوند درحالی که سایر بیماران تنها با کمک مراقبهای پزشکی دردشان تسکین داده میشد.
لازم به ذکر است که این مطالعات و پژوهشهای ۲۰ ساله توسط سازمان ثبت سرطان تیرول (Tyrol Cancer Registry) و تیم تحقیقاتی با سرپرستی فلوریان کوچر (Florian Kocher) از دانشگاه علوم پزشکی اینسبروک (Innsbruck) با همکاری تعدادی از کلینیکهای کوچک اتریش انجام شده است. شرح کامل این پژوهش و نتایج به دست آمده از آن در وبسایت ساینس دایرکت نمایه شده و قابل دسترسی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.