طرح بهینه‌سازی رایگان موتورخانه‌ها در دستور کار دولت

معاون وزیر نفت اعلام کرد  طرح بهینه‌سازی رایگان موتورخانه‌ها در دستور کار دولت معاون وزیر نفت در امور گاز، از بررسی طرح بهینه‌سازی رایگان موتورخانه‌ها در هیأت دولت خبر داد و گفت: جزییات این طرح به‌زودی اعلام خواهد شد. به گزارش مهر، حسن منتظر تربتی گفت: بعد از توسعه گازرسانی، اولویت ما بهینه‌سازی مصرف گاز […]

معاون وزیر نفت اعلام کرد

 طرح بهینهسازی رایگان موتورخانه‌ها در دستور کار دولت

معاون وزیر نفت در امور گاز، از بررسی طرح بهینهسازی رایگان موتورخانه‌ها در هیأت دولت خبر داد و گفت: جزییات این طرح به‌زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش مهر، حسن منتظر تربتی گفت: بعد از توسعه گازرسانی، اولویت ما بهینهسازی مصرف گاز است؛ بنابراین طرحی به هیأت وزیران داده‌ایم که براساس آن بتوانیم، موتورخانه‌های منازل مردم را بدون اعمال هزینه‌های اضافی و به صورت کاملاً رایگان بهینه کنیم.

وی اضافه کرد: در این طرح با مراجعه با منازل مردم، موتورخانه‌ها و تجهیزات آن را بدون پرداخت هیچگونه هزینه‌ای، اصلاح کرده و پیشبینی می‌کنیم این اقدام نقش مؤثری در کاهش مصرف گاز خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین از طرح رایگان شدن بخشی از گاز مصرفی خانواده‌های کم‌مصرف خبرداد و گفت: به‌دنبال آن هستیم تا اگر خانواری کمتر از مقادیر معمول سال‌های گذشته، گاز مصرف کرد، تا ۳۰درصد تخفیف بگیرد.

تربتی با اشاره به اینکه هم‌اکنون صدور قبوض کاغذی گاز با همکاری مردم متوقف شده است افزود: از محل چاپ نکردن و توزیع قبوض کاغذی، ۸۵ میلیارد تومان صرفه‌جویی داشته‌ایم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه افزایش تولید در میدان پارس‌جنوبی، سبب شده تا بخش زیادی از نیاز کشور به انرژی از طریق گاز رفع شود گفت: هم‌اکنون بخش زیادی از نیاز نیروگاه‌ها را با گاز تأمین می‌کنیم که این مسأله، علاوه بر اینکه به حفظ محیطزیست کمک کرده، درآمدهای ارزی کشور را هم افزایش داده است، زیرا ما را از یک واردکننده گازوئیل به یک صادرکننده این فرآورده تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه از محل جایگزینی گاز به جای نفت‌سفید و گازمایع نیز صرفه‌جویی‌های زیادی انجام شده است، افزود: مجموع افزایش تولیدی که در پارس‌جنوبی رخ داده معادل دومیلیون بشکه نفت در روز است و این افزایش تولید در کنار توسعه گازرسانی باعث شده تا کشور از تردد دومیلیون تانکر نفت‌سفید در شهرهای مختلف بی‌نیاز شده؛ ضمن اینکه سه‌میلیون و ۲۰۰ هزار کپسول گاز مایع از رده خارج شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: افزایش تولید در پارس‌جنوبی، باعث افزایش صادرات نیز شده و هم‌اکنون ایران مقادیر قابل‌توجهی گاز به کشورهای عراق، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان صادر می‌کند.

وی تأکید کرد: از سال ۹۲ تاکنون و با افزایش تولید در پارس‌جنوبی، صادرات گاز کشور ۸۸ درصد رشد داشته است.