توسعه آمریکای جنوبی پس از برگزاري مناقصات انرژیهاي نو آمریکای جنوبی با داشتن یکی از قویترین نرخهای رشد ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در سالهای آینده، در حال ظهور به عنوان یک منبع قدرتمند انرژی پاک است. به گزارش ایسنا، شرکت تحقیقاتی ریستاد انرژی با توجه به مناقصههایی که در این منطقه برگزار شده است، انتظار دارد […]
توسعه آمریکای جنوبی پس از برگزاري مناقصات انرژیهاي نو
آمریکای جنوبی با داشتن یکی از قویترین نرخهای رشد ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در سالهای آینده، در حال ظهور به عنوان یک منبع قدرتمند انرژی پاک است.
به گزارش ایسنا، شرکت تحقیقاتی ریستاد انرژی با توجه به مناقصههایی که در این منطقه برگزار شده است، انتظار دارد ۴۰ گیگاوات ظرفیت انرژی تجدیدپذیر این منطقه تا سال ۲۰۲۵ به ۱۲۳ گیگاوات رشد کند و بزرگترین افزایش ظرفیت مربوط به کشورهای برزیل، مکزیک، شیلی، کلمبیا و آرژانتین خواهد بود.
همه این پنج کشور مناقصههایی برای انرژی تجدیدپذیر برگزار کرده و یک پروژه بزرگ ۵۰ گیگاواتی برای برزیل و ۴۰گیگاواتی برای مکزیک برنامهریزی شده است. با کاهش قیمتها به پایین ۲۰ دلار به ازای هر مگاوات ساعت و حتی ۱۸ دلار به ازای هر مگاوات ساعت، احتمالاً مناقصهها با وجود تأخیرهای مربوط به شیوع پاندمیویروس کرونا در اکثر کشورها برگزار خواهد شد. با این همه باید خاطرنشان کرد که آینده مناقصه مکزیک پس از آشفتگی سیاسی اخیر، در هالهای از ابهام فرو رفته است.
قیمتهای پایین به همراه دسترسی مناسب به زمین، باعث افزایش رقابت شده و موجی از پروژههای عظیم را به دنبال داشته است. از سال ۲۰۱۸ به بعد، داراییهای فوتو ولتائیک خورشیدی و بادی با ظرفیت ۵۰ تا ۳۰۰ مگاوات بیشترین فراوانی را در بازار داشتهاند و انتظار میرود محبوبیت پروژههایی در ظرفیت بالا ادامه پیدا کرده و حدود ۷۰ درصد از داراییهای بادی و خورشیدی این منطقه تا سال ۲۰۲۵ را تشکیل دهد.
به گفته تحلیلگران ریستاد انرژی، تکثر پروژهها در ابعاد وسیع و شرایط مناقصهها، آمریکای جنوبی را به بازار خوبی برای سازندگان اروپایی تبدیل کرده است.
اکثر ۱۰ شرکت برتر که بزرگترین ظرفیت انرژی تجدیدپذیر را در آمریکای جنوبی دارند از اروپا هستند. نظیر شرکت اِنِل، ایبردرولا، EDF و انژی که همگی جزء پنج شرکت برتر هستند. این شرکتها حضور پررنگی در مناقصههای انرژی تجدیدپذیر در آمریکای جنوبی بهخصوص کشورهای برزیل، مکزیک و شیلی داشتهاند.
در حالحاضر پایگاه فوتو ولتائیک خورشیدی ویلانوئوا در مکزیک که متعلق به شرکت اِنِل است، بزرگترین مزرعه خورشیدی در منطقه بوده و ۸۲۸ مگاوات ظرفیت تولید دارد. با این حال مزرعه فوتو ولتائیک خورشیدی در میناسگریس برزیل به ظرفیت ۱٫۳ گیگاوات که متعلق به شرکت اورورا انرژیاس است، بهزودی عنوان برتری را از این مزرعه خورشیدی مکزیکی خواهد ربود.
براساس گزارش اویل پرایس، در برزیل چندین مجتمع بادی عظیم وجود دارد که شامل ونتوس دو سانتا آنخلا به ظرفیت ۷۱۶ مگاوات متعلق به اِنِل و مجتمع کامپو لارگو به ظرفیت مجموعاً حدود ۷۴۰ مگاوات متعلق به انژی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.