فتاح سهم فقرا از بودجه کل کشور ۱٫۵ درصد است رییس کمیته امداد امام خمینی ضمن اشاره به حضور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با صدای بلند در مجلس اعلام میکنم که باید به داد محرومان برسیم و به وظیفه خود عمل کنیم. سیدپرویزفتاح ضمن بازدید از ایسنا، گفت: دولتها و […]
فتاح
سهم فقرا از بودجه کل کشور ۱٫۵ درصد است
رییس کمیته امداد امام خمینی ضمن اشاره به حضور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با صدای بلند در مجلس اعلام میکنم که باید به داد محرومان برسیم و به وظیفه خود عمل کنیم.
سیدپرویزفتاح ضمن بازدید از ایسنا، گفت: دولتها و مجلس در مقابل اقشار نیازمند مسؤولیت بسیار سنگینی دارند و باید با دقت بیشتری به امور فقرا و نیازمندان رسیدگی کنند.
وی ادامه داد: چه طور میتوانیم در نظام اسلامی با وجود این همه نیازمند و محروم، آسوده بخوابیم، باید بدانیم وظیفهمان را به درستی و تمام و کمال در مقابل فقرا به انجام نرساندهایم و به نظر میآید نظام اسلامی باید یک تصمیم انقلابی در شأن امام راحل برای محرومیتزدایی اتخاذ کند.
رییس کمیته امداد در ادامه ضمن تأکید برآنکه باید قبل از هرچیز در کشور سهم فقرا را کنار بگذاریم، گفت: این درحالیست که الان برعکس شده و سهم همه چیز مشخص و در نهایت به فقرا میرسیم.
ادامه داد: در بودجه سال ٩٥ سهم نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی از بودجه کل کشور به ۱٫۵ درصد هم نمیرسد؛ یعنی ۹۸٫۵درصد از بودجه کشور برای غیرفقرا و فقط ۱٫۵ درصد به فقرا اختصاص دارد.
وی افزود: این برای همه ما خجالتآور و غلط است و منطق صحیحی ندارد، لذا از مجلس خواهم خواست در بحث «هدفمندی یارانهها» تجدید نظر کند.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه ضمن تأکید برآنکه مدافع حقوق فقرا و نیازمندان در نظام اسلامی است، گفت: درحال حاضر در اروپا، آمریکا، کانادا و… چنانچه فردی فاقد شغل و درآمد باشد، مشمول بیمه بیکاری میشود زیرا آنها معتقدند که در غیراین صورت فرد دچار آسیبهای متعدد خواهد شد.
فتاح در ادامه با درخواست از مجلس در خصوص تجدید نظر در هدفمندی یارانهها افزود: ما چه طور راضی به ادامه محرومیتها در کشور هستیم؟ درحالیکه باید بخش مشخصی از بودجه کشور را به محرومیتزدایی و فقرا اختصاص دهیم، زیرا در غیراین صورت از دل فقر، آسیبهای متعددی بیرون خواهد آمد.
وی در ادامه به ۷۰ میلیون نفری که در دولت یازدهم برای دریافت یارانه اقدام کردند، اشاره کرد و گفت: این اقدام اشتباه بود، زیرا امثال من به پول یارانه نیازی ندارند و باید یارانه گروههای غیرنیازمند به شکلی منطقی قطع و برای نیازمندان و اقشار کمدرآمد هزینه شود.
نظام بانکی ایران در خدمت فقرا نیست
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه ضمن بیان آنکه نظام بانکی کشور در خدمت فقرا نیست افزود: نمیدانیم چه طور برخی وامهای چند ده میلیاردی از بانکها میگیرند اما وقتی نوبت به وامهای ۵ تا ١٥ میلیونی فقرا و نیازمندان میرسد، بانکها چنان سختگیری میکنند که آنها پشیمان میشوند و این عدالت نیست.
فتاح ادامه داد: این درحالیست که عدم وصول وامهای بانکی مددجویان کمیته امداد به اذعان مسؤولان بانکها کمتر از ۱٫۵ درصد است و آنها که وامهای میلیاردی میگیرند، اصلاً پس نمیدهند.
وی تأکید کرد: باید تسهیلات بانکی به افراد و خانوارهایی تعلق گیرد که با آن رقم زندگیشان رونق میگیرد و این مسأله نیازمند وجود «قانون» است.
رییس کمیته امداد امام خمینی همچنین اظهار کرد: درحال حاضر ٦میلیون نفر شاغل در حوزههایی همچون رانندگی، کارگری، بنایی و… در کشور داریم که فاقد بیمه تأمین اجتماعی هستند و در اثر حوادث مشتری امداد میشوند.
فتاح تصریح کرد: به محض وقوع حادثه برای این افراد درآمد آنها قطع شده و دیگر قادر به تأمین معیشت خود نیستند. سؤال ما این است که چه طور خودروها که آهنپارهای بیش نیستند را بیمه میکنیم اما انسانها را نه ؟ این درحالیست که در تمام دنیا قبل از هرچیز به انسانها بها داده شده و آنها را مورد حمایتهای بیمهای و تأمین اجتماعی قرار میدهند بعد آهن پارهها را؛ اما متأسفانه در ایران وارونه عمل میکنیم.
وی افزود: حتی تصادفات جادهای هم برای کمیته امداد مشتریساز است که اینها نقص قانون بوده و باید مجلس به آنها توجه داشته باشد.
فتاح در پایان ضمن تأکید برآنکه رفع نواقص و خلأهای قانونی فقط اراده میخواهد و حل آنها خارج از توان دولت اسلامی نیست، گفت: امیدواریم مجلس جدید با روحیه انقلابی به مسایل فقرا و نیازمندان رسیدگی کند و به دغدغههای ما عنایت داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.