هشدار آذریجهرمی نسبت به کلاهبرداری با نام «شبکه شاد» وزیر ارتباطات گفت: سیمکارتی تحت عنوان سیمکارت شاد وجود ندارد و تماس برای فروش یا پشتیبانی این سیمکارت صرفاً کلاهبرداری است. به گزارش ایرنا، محمدجواد آذریجهرمی در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره اپلیکیشن شاد و وضعیت اینترنت روستاها، افزود: از ابتدای […]
هشدار آذریجهرمی نسبت به کلاهبرداری با نام «شبکه شاد»
وزیر ارتباطات گفت: سیمکارتی تحت عنوان سیمکارت شاد وجود ندارد و تماس برای فروش یا پشتیبانی این سیمکارت صرفاً کلاهبرداری است.
به گزارش ایرنا، محمدجواد آذریجهرمی در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره اپلیکیشن شاد و وضعیت اینترنت روستاها، افزود: از ابتدای فرودینماه امسال سههزار و ۵۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و این امکان فراهم شده که مردم مناطق روستایی نیز بتوانند از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: از آن جایی که هدف ما این است که دانشآموز یا دانشجویی برای هزینههای شبکه از تحصیل جا نماند، شبکه شاد به صورت رایگان در اختیار دانشآموزان و معلمان قرار گرفت.
او اشاره کرد: اکنون بسته اینترنت هدیه برای ۷۰۰ هزار معلم در نظر گرفته شده است و برای بسته رایگان اساتید و دانشجویان نیز هفته بعد با وزیر علوم جلسه داریم تا بستههای آموزشی را برای دانشجویان نیز در نظر بگیریم.
وزیر ارتباطات اضافه کرد: تا سهشنبه هفته آینده سایت ثبتنام برای دریافت بسته اینترنت آموزشی راهاندازی خواهد شد تا بعد از ثبتنام بتوانند بستهها را دریافت کنند.
آذریجهرمی با تأکید بر اینکه سیمکارتی تحت عنوان سیمکارت شاد وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مردم به کلاهبرداریهای این حوزه توجه نکنند. سیمکارتها مخصوص کودک توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ارائه میشود و سیمکارت «شاد» وجود ندارد.
وی افزود: به خانوادهها توصیه میکنم به تماسهایی که درباره فروش سیمکارت شاد است پاسخ ندهند.
وزیر ارتباطات اشاره کرد: سیمکارت کودک یک لیست سفید دارد که تمام سایتها روی آن باز نیستند و صرفاً سایتهای مناسب روی آن باز میشوند. از سال ۹۶ این امکان فراهم بوده و اکنون به علت آموزش مجازی، استقبال از آن بیشتر شده است که همین مسأله، نیاز به ارتقای سیستمهای زیرساخت آن را چند برابر کرد.
او افزود: تماسهایی که از سرشماره ۹۰۹ برای سیمکارت شاد گرفته میشود صرفاً کلاهبرداری است و نباید به آن توجه کرد. همراه اول تا چند روز آینده یک مرکز تماس برای برنامه شاد راهاندازی خواهد کرد.
وی درباره ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی برای آموزش مجازی گفت: ممنوعیت استفاده از این پیامرسانها از سوی مرکز ملی فضای مجازی به شکل رسمی اعلام شده است. اما بالاخره به صورت غیررسمی در برخی مدارس استفاده میشود که هزینه استفاده از این بستر را باید خودشان متقبل شوند.
او درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات یک بار در سال ۹۱ در دولت نهم از طریق وزارت ارتباطات وقت به دبیرخانه شورایعالی فضای مجازی ارسال میشود. بعد از آن یکبار در دولت یازدهم و دو مرتبه در دولت دوازدهم ارسال شده است.
آذریجهرمی گفت: بین وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی همیشه درباره سند معماری بحث و اختلاف نظر جدی وجود داشته است اما در این دوره و با هماهنگی خوبی که با مرکز ملی فضای مجازی داشتیم توانستیم به یک محور مشترک برسیم. اکنون ابعاد و محورها و شاخصهای شبکه ملی اطلاعات مشخص شده است.
او اشاره کرد: در کشور قتل هم رخ میدهد، میگویند به دلیل سامان نگرفتن شبکه ملی اطلاعات است چون این قتل به واسطه استفاده از یک پیامرسان رخ داده است. پیامرسان داخلی هم باشد، این قتل رخ میدهد. راهحل تمام مشکلات فضای مجازی صرفاً شبکه ملی اطلاعات نیست. شبکه ملی اطلاعات زیرساخت فضای مجازی است. برخی از انتظارات خیلی فراتر از تکالیفی است که برای شبکه ملی اطلاعات تعریف شده است.
آذریجهرمی بیان داشت: دستوری که رهبرمعظمانقلاب سال گذشته در این باره دادند، فرمودند ظرف دو هفته برنامه را بدهیم اما تدوین برنامه بیش از سه هفته زمان برد و سند را نهایی و ارائه کردیم. نزدیک به سه ماه مرکز ملی آن را بررسی کرد و طی سه ماه شورایعالی فضای مجازی بحث شد. در جلسه شورایعالی سند معماری نهایی به تصویب رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.