سیمان وارد کارگروه اقتصاد مقاومتی شد یک کارشناس صنعت سیمان با بیان اینکه موضوع سیمان در دستور کار کارگروه اقتصاد مقاومتی قرار گرفته است، گفت: تولیدکنندگان سیمان پیشنهادات خود را برای حل مشکلات این صنعت بهکارگروه اقتصاد مقاومتی ارایه خواهند کرد. علیمحمدبُد در گفتوگو با فارس اظهار داشت: موضوع سیمان در کارگروه اقتصاد مقاومتی مدنظر […]
سیمان وارد کارگروه اقتصاد مقاومتی شد
یک کارشناس صنعت سیمان با بیان اینکه موضوع سیمان در دستور کار کارگروه اقتصاد مقاومتی قرار گرفته است، گفت: تولیدکنندگان سیمان پیشنهادات خود را برای حل مشکلات این صنعت بهکارگروه اقتصاد مقاومتی ارایه خواهند کرد.
علیمحمدبُد در گفتوگو با فارس اظهار داشت: موضوع سیمان در کارگروه اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار گرفته و قرار است دولت با فعال کردن پروژههایی، زمینه را برای افزایش تقاضای خرید سیمان ایجاد کند.
وی ادامه داد: در این زمینه نوسازی بافتهای فرسوده میتواند مؤثر باشد بهطوری که در ساختمانها به جای استفاده از برخی سازههای فلزی از بتن استفاده شود.
وی همچنین با اشاره به بالا بودن هزینه حمل سیمان به کشورهای اطراف، گفت: شرکت راهآهن میتواند با کاهش هزینه حمل و نقل، زمینه را برای افزایش صادرات سیمان فراهم کند.
بد تصریح کرد: همچنین اگر عوارض دریافتی از کامیونهای صادرات سیمان به افغانستان کاهش یابد میتوانیم شاهد افزایش یک میلیون تنی صادرات سیمان به این کشور باشیم.
وی توضیح داد: در حال حاضر نیاز بازار افغانستان به سیمان سالانه به ۶ میلیون تن میرسد که ۱٫۵ تا دو میلیون تن آن سهم سیمان ایران است.
این کارشناس صنعت سیمان ادامه داد: اگر عوارض این کامیونها کاهش یابد یا حذف شود، صادرات سیمان کارخانههای واقع در شرق کشور افزایش خواهد یافت.
به گفته وی، در حال حاضر امکان توزیع سیمان ایران تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری در خاک افغانستان امکانپذیر است که اگر عوارض صادرات کاهش یابد این شعاع میتواند تا ۵۰۰ کیلومتر افزایش داشته باشد.
وی با بیان اینکه امکان صادرات سیمان مشهد به ترکمنستان نیز وجود دارد، گفت: در مورد صادرات سیمان به آسیای میانه میتوان اقدامات مناسبی انجام داد.
بُد ادامه داد: این پیشنهادات را بهکارگروه اقتصاد مقاومتی ارایه خواهیم کرد تا با مصوبات دولتی، زمینه افزایش صادرات سیمان و رونق این صنعت فراهم شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.