ادامه بدقولیهای عراق به اوپکپلاس عراق از ابتدای ماه میلادی جاری نفت بیشتری نسبت به میانگین روزانه ماه گذشته صادر کرد که مانع از تحقق پایبندی کامل این کشور به پیمان کاهش تولید اوپکپلاس خواهد بود. به گزارش ایسنا، عراق که سابقه طولانی در عمل به کاهش تولید توافق شده میان اعضای گروه اوپکپلاس داشته […]
ادامه بدقولیهای عراق به اوپکپلاس
عراق از ابتدای ماه میلادی جاری نفت بیشتری نسبت به میانگین روزانه ماه گذشته صادر کرد که مانع از تحقق پایبندی کامل این کشور به پیمان کاهش تولید اوپکپلاس خواهد بود.
به گزارش ایسنا، عراق که سابقه طولانی در عمل به کاهش تولید توافق شده میان اعضای گروه اوپکپلاس داشته است، به شرکایش در این گروه قول داده بود با کاهش بیشتر تولید نفت در اوت و سپتامبر، مازاد تولیدی که در ماههای پیش داشت را جبران خواهد کرد و بر همین اساس، هدف تولید نفت عراق حدود ۳٫۴ میلیون بشکه در روز قرار گرفت.
بررسی آمار نفتکشها توسط بلومبرگ نشان داد، صادرات نفت عراق در ۱۵ روز نخست سپتامبر به ۳٫۲۶ میلیون بشکه در روز رسید که هشت درصد بالاتر از میانگین روزانه ماه گذشته بود. با در نظر گرفتن ۶۵۰ هزار بشکه روز نفتی که پالایشگاههای عراق استفاده کردهاند، تولید نفت این کشور بسیار بالاتر از سهمیهاش بوده است.
با گذشت ۶۰ سال از تأسیس، اوپک برای احیای بازار نفت از تبعات شیوع بیماری کووید۱۹ با سایر تولیدکنندگان بزرگ متحد شده است. کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپکپلاس به ریاست عربستانسعودی و روسیه روز پنجشنبه گذشته به منظور ارزیابی وضعیت بازار و پایبندی اعضاء به توافق کاهش تولید دیدار خواهد داشت و زمان انتشار آماری که افزایش صادرات عراق را نشان میدهد، برای این کشور نامناسب بوده است. عراق اوایل ماه میلادی جاری گفته بود ممکن است به زمان بیشتری برای جبران مازاد تولیدش نیاز داشته باشد.
اوپک همچنین در حالحاضر با نقض پایبندی از سوی امارات متحده عربی به سهمیه کاهش تولیدش روبهرو شده است. این کشور در اوت به دلیل تقاضای بالاتر برای تولید برق، حداقل ۱۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از سهمیهاش نفت تولید کرده است. سایر منابع مازاد تولید امارات را بسیار بالاتر تخمین زدهاند. با این حال این کشور قول داده که با کاهش صادرات در اکتبر و نوامبر، مازاد تولیدش را جبران کند.
براساس گزارش بلومبرگ، اگرچه آمار نفتکشها سطح تولید نفت یک کشور را نشان میدهد اما عوامل دیگر هم ممکن است بر تولید اثرگذار باشد و آمار واقعی را پایینتر یا بالاتر ببرد. کشورها ممکن است از ذخایرشان نفت بفروشند که جز محدودیت تولید به حساب نمیآید. همچنین گاهی سایر محصولات نفتی را با نفت یکی کرده و آمار صادراتشان را بالاتر میبرند.
در شرایطی که قیمت نفت تحتتأثیر افت تقاضا و افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا، با موج کاهشی دیگری روبهرو شده است، امارات متحده عربی سیگنال جدیدی درباره جبران مازاد تولید دو ماه اخیر ارسال کرده است. شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) که تقریباً همه نفت امارات را تولید میکند، به پالایشگاهها و بازرگانان اعلام کرده که کاهش صادرات نفت برای اکتبر تا پایان نوامبر ادامه پیدا میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.