پیشنهاد واگذاری اکتشافات شرق کرمانشاه به ایمیدرو

رییس خانه معدن استان کرمانشاه مطرح کرد پیشنهاد واگذاری اکتشافات شرق کرمانشاه به ایمیدرو به گزارش ماین‌نیوز، محمدعارف‌ابراهیمی گفت: بعد از اکتشافات در مناطق غربی استان کرمانشاه و اجرای اصولی عملیات توسط سازمان مذکور شاهد بهترین خبر در طول چند دهه گذشته در زمینه ذخیره قیر طبیعی استان می‌شویم. رییس خانه معدن استان کرمانشاه بیان […]

رییس خانه معدن استان کرمانشاه مطرح کرد

پیشنهاد واگذاری اکتشافات شرق کرمانشاه به ایمیدرو

به گزارش ماین‌نیوز، محمدعارف‌ابراهیمی گفت: بعد از اکتشافات در مناطق غربی استان کرمانشاه و اجرای اصولی عملیات توسط سازمان مذکور شاهد بهترین خبر در طول چند دهه گذشته در زمینه ذخیره قیر طبیعی استان می‌شویم.

رییس خانه معدن استان کرمانشاه بیان کرد: با احتمالاتی که پیرامون ذخایر عظیم قیر طبیعی در استان وجود دارد مطالعه فرآوری این محصول معدنی در دستور کار قرار گرفت زیرا ذخیره کنونی قیر طبیعی به ۳ میلیون تن با اکتشافات مذکور به رقمی چند برابر افزایش می‌یابد.

ابراهیمی با اشاره به این‌که در سفر هیأت دولت و طبق مصوبات واگذاری اکتشافات در شرق استان به سازمان ایمیدرو پیشنهاد می‌شود، افزود: عملیات اکتشاف تمام مناطقی که احتمال وجود ذخایر معدنی در آن‌ها وجود دارد با واگذاری به سازمان ایمیدرو در کم‌تر از یک سال انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که فرآوری قیر طبیعی در صورت واقعی شدن حدس‌های ذخیره عظیم این محصول ضرورت می‌یابد، عنوان کرد: واحدهای فرآوری باید در شهرک‌های صنعتی و یا در کنار معادن مربوطه احداث شود زیرا قیر طبیعی در صورتی که مدتی در هوای آزاد قرار گیرد اکسید می‌شود.

ابراهیمی به پیگیری‌های مناسب مسؤولان مربوطه در استان و کاهش ۴۰ درصدی حقوق دولتی اشاره و بیان کرد: با همت رییس سازمان صنعت و معدن استان حقوق دولتی از ۷۲۰ ریال به ۴۰۰ ریال کاهش یافت و برآورد می‌شود در سال‌جاری این رقم به ۱۲۰ ریال برسد.

رییس خانه معدن استان کرمانشاه افزود: حقوق دولتی باید در اقدامات عمرانی، زیرساختی و دیگر بسترهای لازم برای توسعه استان هزینه شود که تاکنون این حقوق این‌گونه هزینه نشده است.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: در صورتی که عملیات اکتشاف تا پایان امسال اصولی پیاده شود در طول چند دهه گذشته واقعه‌ای بی‌نظیر در بخش معدن به وقوع می‌پیوندد و اقتصاد استان نیز دچار تحول عظیمی می‌شود.

وی با بیان این‌که فرآوری محصولات نیازمند احداث واحد و اشتغال تعدادی نیرو است، اظهار کرد: به‌طور قطع با دستیابی به ذخیره عظیم قیر طبیعی رکود حاکم در بخش معادن قیر طبیعی رفع و با ارزش‌ا‌فزوده درآمد بیش‌تری نصیب استان می‌شود.

ابراهیمی عنوان کرد: هم اکنون مقدار استخراج قیر طبیعی به دلیل نبود بازار فروش و نوسانات قیمت نفت محدود بوده با توجه به این‌که استخراج اسمی قیر طبیعی در سال ۸۰ هزار تن است که با خام فروشی این ماده ارزشمند به قیمت ۱۲۰ تومان ضربه سنگینی به این بخش وارد می‌شود.

رییس خانه معدن استان کرمانشاه افزود: با احداث واحدهای فرآوری قیر طبیعی و ایجاد ارزش‌افزوده همانند این است که معادن قیر طبیعی استان کرمانشاه ۸۰۰ هزار تن ذخیره دارد.

ابراهیمی با بیان این‌که برای توسعه و رشد معادن سنگ در استان کرمانشاه باید واحدهای سنگ‌بری ایجاد شوند، عنوان کرد: در کنار معادن مذکور واحدهایی از سنگ‌بری با استفاده از تکنولوژی به روز و قابلیت صادراتی ایجاد شود تا رکود این بخش نیز برطرف شود.

 

رییس خانه معدن استان کرمانشاه با اشاره به این‌که هرگونه تحقیق و مقاله در صورتی گره‌گشاست که عملیاتی شود، گفت: دانشجویان دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه رازی باید به صورت حرفه‌ای اقدام به فعالیت و تهیه مقالات کنند؛ زیرا مقالات و تحقیقاتی که نشود آن را عملیاتی کرد، به هیچ درددی نمی‌خورد با توجه به این‌که دانشگاه رازی قطب شیمی در کشور است.