۳۰۰۰ متر حفاری برای رسیدن به طلای «هیرد» زهرا قرهداغی – مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی خراسانجنوبی اظهار کرد: طی پنج ماه نخست سالجاری بالغ بر ۳۰۰۰ متر حفاری در معدن طلای هیرد صورت گرفته، این در حالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته تنها ۹۶۲ متر بوده است. علیرضا جلالیان، در […]
۳۰۰۰ متر حفاری برای رسیدن به طلای «هیرد»
زهرا قرهداغی – مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی خراسانجنوبی اظهار کرد: طی پنج ماه نخست سالجاری بالغ بر ۳۰۰۰ متر حفاری در معدن طلای هیرد صورت گرفته، این در حالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته تنها ۹۶۲ متر بوده است.
علیرضا جلالیان، در جمع خبرنگاران افزود: در سال گذشته تلاش کردیم تا با تسریع در عملیات اکتشاف و بهرهبرداری از معادن سهم کوچکی در رونق تولید بخش معدن و صنایعمعدنی برداریم.
وی از اخذ جواز تأسیس واحد فرآوری معدن طلای هیرد با ظرفیت تولید سالیانه ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا در خردادماه سال گذشته خبر داد و بیان کرد: عملیات اجرایی احداث این کارخانه فرآوری توسط شرکت گروه بینالمللی آبادراهان پارس به عنوان سرمایهگذار آن آغاز و تاکنون بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیر مجتمع محدودههای اکتشافی خراسانجنوبی به آغاز عملیات معدنکاری در معدن طلای هیرد اشاره کرد و گفت: با انجام عملیات آتشباری، فعالیت اجرایی در این معدن در اسفندماه سال گذشته رسماً آغاز شد که با بهرهبرداری از آن سالیانه ۱۰۰هزار تن کانسنگ طلا استخراج و برای ۵۰ نفر نیز اشتغال ایجاد میشود.
جلالیان، تجهیز کامل سایت کارگاهی واحد فرآوری در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع، جانمایی و راهاندازی واحد خردایش در محل احداث کارخانه، انجام مطالعات تکمیلی و آنالیز دادههای اکتشافی، تهیه بلوک مدل ماده معدنی بخشی از تارگت۳ معدن هیرد، اخذ مجوز برق سه فاز موقت کارگاهی و انتقال آن، انتخاب مشاور جهت انجام مطالعات تأمین آب مورد نیاز، تأمین و انتقال خطوط تلفن ثابت و اینترنت و اخذ مجوز زیستمحیطی برای معدن طلای هیرد، اخذ پروانه بهرهبرداری برای معدن روی ملوند با ذخیره ۱۷۰ هزار تن با عیار ۶٫۳ درصد و فعالسازی این معدن با مشارکت مجموعه فنی مهندسی سبزیانی و اخذ گواهی کشف برای معدن طلای خونیک با ذخیره ۵۰۸ هزار تن کانسگ طلا با عیار ۰٫۸ppm را از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته برشمرد.
وی افزود: از ابتدای سالجاری ۷۵۰۰ تن ماده معدنی در تارگت۳ معدن طلای هیرد توسط سرمایهگذار (شرکت بینالمللی آبادراهان پارس) استخراج شده است.
مدیر مجتمع محدودههای اکتشافی خراسانجنوبی بیان کرد: تهیه طرح سه ساله استخراج معدن طلای هیرد، احداث و تجهیز آزمایشگاه واحد فرآوری، تهیه نقشههای اجرایی و ساخت فونداسیونهای کارخانه، اجرای عملیات خاکی مربوط به سد باطله از دیگر اقدامات انجام شده توسط سرمایهگذار طی پنج ماهه نخست امسال است.
جلالیان با بیان اینکه در این مدت حدود ۱۲هزار تن کانسنگ روی از معدن روی ملوند استخراج شده است، افزود: در راستای احیاء و فعالسازی معادن غیرفعال در حوزه خراسانجنوبی با بررسیهای انجام شده مقرر شد در گام اول در حوزه مواد معدنی مس، کرومیت، آهن و منیزیت جلساتی با حضور مدیران و کارشناسان سازمان صنعت،معدنوتجارت استان، نمایندگان شرکت تهیه و تولید موادمعدنی و بهرهبرداران معادن این حوزهها برگزار شود و پس از بررسی مسائل و مشکلات پیشرو متناسب با شرایط کار، بستههای سرمایهگذاری تهیه و فعالسازی معادن مذکور عملیاتی شود.
معدن طلای هیرد در ۱۵۰ کیلومتری جنوب بیرجند و هشت کیلومتری روستای بصیران قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.