بازار پالایشگاههای جهان كساد شد پالایشگاههای کشورهای پرمصرفی مانند آمریکا طی چند هفته گذشته تولید خود را در پاسخ به افزایش ذخایر، ادامه کاهش تقاضا و بلایای طبیعی پایین آوردهاند. به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، پالایشگاههای سراسر جهان که از ماهها کاهش تقاضا و مازاد ذخایر نفتی رنج میبرند، تولید سوخت خود را […]
بازار پالایشگاههای جهان كساد شد
پالایشگاههای کشورهای پرمصرفی مانند آمریکا طی چند هفته گذشته تولید خود را در پاسخ به افزایش ذخایر، ادامه کاهش تقاضا و بلایای طبیعی پایین آوردهاند.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، پالایشگاههای سراسر جهان که از ماهها کاهش تقاضا و مازاد ذخایر نفتی رنج میبرند، تولید سوخت خود را در پاییز پایین میآورند چون بهبود تقاضای نفت تحتتأثیر همهگیری ویروس کرونا متوقف شده است.
پالایشگاهها ۳۵ درصد تولید خود را در بهار پایین آوردند چون تعطیلیهای اعمال شده جهت مهار گسترش ویروس کرونا نیاز به سفر را از بین برده بود. تولید پالایشگاهی با برداشته شدن این تعطیلیها تا اواخر ماه اوت رو به افزایش بود ولی پالایشگاههای کشورهای پرمصرفی مانند آمریکا طی چند هفته گذشته تولید خود را در پاسخ به افزایش ذخایر، ادامه کاهش تقاضا و بلایای طبیعی پایین آوردهاند.
ظرفیت پالایشگاهی چین بیش از همه کاهش یافته است. چین دومین مصرفکننده بزرگ سوخت در جهان است که پس از مهار ویروس کرونا باعث بهبود تقاضای نفت در جهان شد ولی پالایشگاههای این کشور که سوخت هم صادر میکنند تولید خود را به خاطر کاهش تقاضا در سایر کشورهای آسیایی پایین آوردهاند.
طبق گفته تحلیلگران، انتظار میرود پالایشگاههای چین فعالیت خود را در ماه سپتامبر کاهش دهند. پتروچاینا ۵ تا ۱۰ درصد از تولید خود را نسبت به ماه اوت پایین آورده است. پالایشگاههای چین درگیر افزایش ذخایر سوخت و کاهش صادرات هستند.
ذخایر سوختهایی مثل دیزل، سوخت هواپیما و نفت گرمایشی که معمولاً قبل از فصل زمستان روبه افزایش میرود تا حد زیادی بالا رفته که باعث ضعف دورنمای حاشیههای سود پالایشگاهی در ماههای آتی شده است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا گزارش داد تقاضای سوخت در این کشور ۱۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. مصرف نفت گرمایشی و دیزل معمولاً در پاییز افزایش مییابد ولی با وجود ۱۷۹ میلیون بشکه ذخایر سوختی، پالایشگاهها هیچ انگیزهای برای ادامه تولید ندارند.
آژانس بینالمللی انرژی پیشبینی خود از تقاضای نفت در ۲۰۲۰ را برای دومین بار در دو ماه گذشته به خاطر کاهش تقاضا پایین آورده است. این آژانس پیشبینی میکند، مصرف جهانی نفت و سوختهای مایع در سالجاری میلادی به طور متوسط ۹۱٫۷ میلیون بشکه در روز باشد یعنی ۲۰۰ هزار بشکه در روز کمتر از پیش بینی قبلی و ۸٫۴ میلیون بشکه در روز پایینتر از سطح تقاضا در ۲۰۱۹٫ تقاضای نفت در ۲۰۱۹ برابر با ۱۰۰٫۱ میلیون بشکه در روز بود.
پالایشگاههای آمریکا ۲۰ درصد کمتر از قبل از بحران کرونا سوخت تولید میکنند. پالایشگاههای چین، هند، ژاپن و کرهجنوبی هم نرخ تولید خود را پایین آوردهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.