رئیس سازمان نظام مهندسی معدن خواستار شد بانکها پروانه بهرهبرداری از معادن را به عنوان وثیقه بپذیرند گروه زمینومعدن – رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران خواستار پذیرش پروانه بهرهبرداری از معادن بهعنوان وثیقه قابلقبول از سوی نظام بانکی شد تا دغدغه فعالان معدنی برطرف شود. تقی نبئی در آیین امضای تفاهمنامه همکاری سازمان نظام […]
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن خواستار شد
بانکها پروانه بهرهبرداری از معادن را به عنوان وثیقه بپذیرند
گروه زمینومعدن – رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران خواستار پذیرش پروانه بهرهبرداری از معادن بهعنوان وثیقه قابلقبول از سوی نظام بانکی شد تا دغدغه فعالان معدنی برطرف شود.
تقی نبئی در آیین امضای تفاهمنامه همکاری سازمان نظام مهندسی معدن ایران با بانک تجارت در محل این بانک، افزود: سازمان نظام مهندسی معدن کشور ۱۸ سال از عمر فعالیتش سپری شده و ۴۱ هزار نفر عضو حقیقی و دو هزار نفر عضو حقوقی دارد و از بیشتر ظرفیتهای خود استفاده میکند.
وی اضافه کرد: اکنون بخش اکتشاف به منزله زیربنای توسعه بخش معدن محسوب میشود و چنانچه طرح و سرمایهگذاری به درستی انجام نشود، ریسک فعالیتهای معدنی را به دنبال دارد.
به گفته نبئی، امروز ۳۱ استان کشور برخوردار از سازمان نظام مهندسی معدن است و اعضای حقیقی و حقوقی ظرفیت رشد پنج برابری دارد و پیامد گسترش فعالیتها را به دنبال خواهد داشت.
وی ضمن یادآوری سهم یکدرصدی بخش معدن در تولید ناخالص داخلی، گفت: انتظار میرود این سهم ظرف یک تا یکونیم سال آینده به ۱٫۵درصد برسد و چنانچه فرآیندهای لازم انجام شود، بخش معدن ظرفیت رسیدن به سهم سهدرصدی در تولید ناخالص داخلی را دارد.
نبئی خاطرنشان ساخت: امروز نگاهها در بخش معدن، نسبت به گذشته متفاوت است، جلوگیری از خامفروشی و توجه به فرآوری مواد معدنی مورد تأکید قرار دارد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران تأکید کرد: امروز با وجود محدودیتهای ناشی از فروش نفت و پیامدهای بحران کرونا، بخش معدن میتواند در سال «جهشتولید» نقش تأثیرگذار در اقتصاد کشور را ایفاء کند.
وی ابراز امیدواری کرد: امضای تفاهمنامه با بانک یادشده این امکان را فراهم سازد تا اعضای سازمان در استانها بتوانند برای پشتیبانی مالی از آن بهره گیرند.
براساس آمارهای وزارت صنعت،معدنوتجارت، شمار معادن فعال کشور به رقم پنجهزار و ۶۰۰ معدن رسیده و سالیانه بهطور متوسط از آنها ۴۰۰ میلیون تن مواد معدنی استخراج میشود که ۶۰ تا ۶۵ درصد آنها مصالح ساختمانی است.
تفاهمنامه همکاری بین سازمان نظام مهندسی معدن ایران و بانک تجارت توسط تقی نبئی و حمیدرضا شریفیان؛ معاون مدیرعامل بانک مزبور به امضاء رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.