۲۰ هزار بشکه‌ به تولید نفت ایران افزوده می‌شود

۲۰ هزار بشکه‌ به تولید نفت ایران افزوده می‌شود   سکوی سرچاهی ۱۰۰۰ تنی شماره۸ میدان هندیجان شرکت نفت فلات قاره ایران در محل مورد نظر نصب شد. براساس برنامه‌ریزی انجام شده سکوی شماره۷ میدان هندیجان نیز هفته آینده در موقعیت مورد نظر نصب خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود با نصب سکوهای سرچاهی ۷ و ۸ […]

۲۰ هزار بشکه‌ به تولید نفت ایران افزوده می‌شود

  سکوی سرچاهی ۱۰۰۰ تنی شماره۸ میدان هندیجان شرکت نفت فلات قاره ایران در محل مورد نظر نصب شد. براساس برنامه‌ریزی انجام شده سکوی شماره۷ میدان هندیجان نیز هفته آینده در موقعیت مورد نظر نصب خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود با نصب سکوهای سرچاهی ۷ و ۸ میدان هندیجان در مجموع ۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید از این میدان افزوده شود.

به گزارش مناقصه‌مزايده به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، با نصب این سکو، تولید در یکی از قدیمی‌ترین میادین نفتی خلیج‌فارس افزایش خواهد یافت.

عملیات نصب این سکو با رعایت همه نکات ایمنی و استانداردهای بین‌المللی رایج در بخش فراساحل انجام شده و پیمانکاران مربوطه نیز با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ایمنی نسبت به انجام آن اقدام کرده‌اند.

این پروژه به طور کامل توسط کارشناسان و متخصصان توانمند داخلی و پیمانکاران حوزه فراساحل کشور انجام شد.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده سکوی شماره۷ میدان هندیجان نیز هفته آینده در موقعیت مورد نظر نصب خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود با نصب سکوهای سرچاهی ۷ و ۸ میدان هندیجان در مجموع ۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید از این میدان افزوده شود.

با نصب این سکوها در آینده، فرازآوری چاه‌ها برای تولید مصنوعی با تزریق آب، گازرانی یا پمپی کردن چاه‌ها اجرایی شده و با توجه به اینکه در این سکوها برق و امکانات ایمنی لازم وجود دارد، با استفاده از روش‌های ثانویه، میزان تولید نفت نیز افزایش می‌یابد.

این میادین از معدود میادینی محسوب می‌شوندکه عملیات شیرین‌سازی نفت‌خام در بدو تولید و در سکوی تولید میدان بهرگانسر انجام می‌شود. با نصب این سکوها، دسترسی به چاه‌ها بیشتر می‌شود و ایمنی چاه‌ها نیز با توجه به وجود تأسیسات سرچاهی نصب شده از جمله پنل کنترل و ایمنی سرچاهی، سیستم‌های اعلام حریق، سیستم‌های کنترل چاه‌ها و سیستم‌های برق و ابزاردقیق از سطح کیفی و ایمنی بالاتری برخوردار خواهد بود.

سختی‌های نصب این سکوها وجود هفت‌چاه تولیدی در سکوی ۷ و ۴ چاه در سکوی۸ است. همچنین عمق کم‌آب انجام عملیات را در ساعات محدودی از شبانه‌روز ممکن می‌کند و نیاز به شناورهای با آبخور کم دارد.