ارائه ضمانت‌نامه پیمان به دانش‌بنیان‌ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان

توسط صندوق نوآوری محقق می‌شود ارائه ضمانت‌نامه پیمان به دانش‌بنیان‌ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: از آغاز سال۹۹ تاکنون، ۱۹۱ نیاز فناورانه صنایع بزرگ کشور با برگزاری شش رویداد مجازی به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شده است. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، سیاوش ملکی‌فر […]

توسط صندوق نوآوری محقق می‌شود

ارائه ضمانت‌نامه پیمان به دانش‌بنیان‌ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: از آغاز سال۹۹ تاکنون، ۱۹۱ نیاز فناورانه صنایع بزرگ کشور با برگزاری شش رویداد مجازی به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، سیاوش ملکی‌فر در ادامه «رویداد سه‌روزه مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایعمعدنی» در صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنایع بزرگ کشور از سال گذشته شروع شد؛ به طوری که در سال گذشته ۱۴رویداد فناورانه بزرگ، برگزار کردیم. در این رویدادها هزار و ۶۰۰ نیاز فناورانه صنایع مختلف با حضور هزارو ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان ارائه شد و مبلغ چهارهزار و ۷۲۸ میلیارد تومان قرارداد و تفاهم‌نامه به امضاء رسید.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال۹۹ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا شش رویداد مجازی ارائه نیاز فناورانه برای صنعت برق، کشاورزی، ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت، امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مددکاری و حمایت از مددجویان برگزار شده است که در این رویدادها ۱۹۱ نیاز فناورانه ارائه و ۲۷۳ جلسه برگزار شده است.

ملکی با اشاره به اینکه این صندوق اهداف مختلفی برای برگزاری این رویدادهای فناورانه دارد، اظهار داشت: تزریق فناوری‌های پیشرفته، تقویت روحیه خودباوری، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه بازار، جلوگیری از خروج ارز و تأمین نیازهای فناورانه از جمله اهداف برگزاری این رویدادهاست.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی به بیان ابزارهای حمایت‌های این صندوق برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و ادامه داد: پس از برگزاری این رویدادها شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان را تنها نخواهیم گذاشت. تسهیلاتی برای طرف‌های متقاضی و عرضه فناوری تعریف شده که در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

۳۷۴ میلیون تومان حمایت بلاعوض در حوزه مالکیت فکری

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد حمایت این صندوق از مالکیت فکری، گفت: برای این منظور تا سقف ۲۰میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت حق به‌نژادی، تا سقف ۹میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع داخلی، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تا سقف ۱۰۰میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجی و ۴۵ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی به شرکت‌های حوزه کشاورزی و صنایع وابسته اعطاء خواهد شد.

وی اظهار داشت: تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تأییدیه‌های داخلی، تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی برای این دسته از شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین درخصوص حمایت لیزینگ صندوق گفت: طرف‌های خریدار فناوری در قالب لیزینگ می‌توانند ۷۰ تا ۸۰ درصد مبلغ خرید را از صندوق نوآوری تسهیلات سه ساله با نرخ ۹درصد دریافت کنند؛ ضمن آنکه شرکت‌های دانش‌بنیانی که موفق به عقد قرارداد شوند می‌توانند انواع ضمانت‌نامه‌ها مانند ضمانت‌نامه پیمان، تسهیلات سرمایه در گردش، تولید صنعتی را تا سقف ۶۰ میلیون تومان دریافت کنند.

۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای حضور دانش‌بنیان‌های معدن در نمایشگاه داخلی و خارجی

وی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از دیگر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و یادآور شد: در سال‌جاری از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور هفت نمایشگاه داخلی حوزه معدن و صنایع‌معدنی از جمله شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته، دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ‌های تزئینی، معدن، ماشینآلات و تجهیزات مربوطه، نمایشگاه صنعت، معدن، ماشینآلات و تجهیزات وابسته، یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالوژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته، شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع‌معدنی، ماشینآلات، تجهیزات و صنایع وابسته، هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالوژی (فولاد، صنایع‌معدنی، آهنگری و ماشین کاری، قالب‌سازی و چهارمین نمایشگاه ملی فولاد ایران برج میلاد تا سقف ۳۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض می‌شود.

ملکی‌فر درخصوص حمایت این صندوق از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در سه نمایشگاه خارجی گفت: برای شرکت‌های متقاضی حضور در نمایشگاه‌های خارجی معدن، فناوری و منابع طبیعی در ترکیه، نمایشگاه china coal&mining expo۲۰۲۰ در چین و نمایشگاه metal expo در روسیه تا ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد. همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند اسامی ‌نمایشگاه‌های خارجی دیگر را برای بهره‌مندی از حمایت‌ها به صندوق معرفی کنند.

رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع‌معدنی با هدف بازاریابی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در این بخش به صورت برخط (آنلاین) از ششم مهرماه به مدت سه روز آغاز شد. در این رویداد مجازی سه روزه ۴۰۲ نفر شرکت کرده‌اند که از این تعداد ۳۰۷ نفر از شرکت‌های دانش‌بنیان، ۵۹ نفر از شرکت‌های در فرآیند دانش‌بنیانی و ۳۶ نفر نیز از شرکت‌های غیردانش‌بنیان هستند.