مزایده محدودهای اکتشافی خراسان‌جنوبی بلافاصله بعد از صدور پروانه

مزایده محدودهای اکتشافی خراسان‌جنوبی بلافاصله بعد از صدور پروانه سرپرست معاونت امور معادن و صنایع‌معدنی سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت خراسان‌جنوبی گفت: ذخیره قطعی مواد معدنی استان در نیمه نخست سال‌جاری به میزان ۱۳ میلیون و ۱۰۴ هزار تن افزایش یافت. حجت ایمان‌طلب اعلام کرد: شش ماه ابتدای سال‌جاری ۱۴فقره پروانه بهره‌برداری معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۳۵میلیارد و ۶۳۰میلیون […]

مزایده محدودهای اکتشافی خراسان‌جنوبی بلافاصله بعد از صدور پروانه

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع‌معدنی سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت خراسان‌جنوبی گفت: ذخیره قطعی مواد معدنی استان در نیمه نخست سال‌جاری به میزان ۱۳ میلیون و ۱۰۴ هزار تن افزایش یافت.

حجت ایمانطلب اعلام کرد: شش ماه ابتدای سال‌جاری ۱۴فقره پروانه بهره‌برداری معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۳۵میلیارد و ۶۳۰میلیون ریال در خراسان‌جنوبی صادر شد.

وی افزود: مجموع استخراج سالانه این تعداد پروانه ۲۵۴ هزار و ۴۹۰ تن است که برای استخراج مواد معدنی سنگ‌آهن، مس، کلسیت، سنگ لاشه، بنتونیت، باریت، خاک صنعتی، مرمریت و انواع سنگ‌های تزئینی صادر شده است.

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع‌معدنی سازمان صنعت،‌معدن‌وتجارت خراسان‌جنوبی با اشاره به نقش پررنگ و مؤثر معادن در ایجاد اشتغال افراد بومی‌ و مهاجرت معکوس به روستاها، تصریح کرد: با صدور این تعداد پروانه در نیمه نخست امسال برای حدود ۸۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

وی گفت: بیشترین تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادره در این مدت در حوزه شهرستان‌های قاینات و بشرویه بوده است.

با انجام عملیات ژئوفیزیک هوایی که از سال ۹۲ در استان خراسان‌جنوبی آغاز شد و شناسایی ظرفیت‌های معدنی در عمق زمین تاکنون ۲۰۰ نقطه امیدبخش معدنی با مساحت بیش از ۲۰ هزار کیلومترمربع حاصل مطالعات پهنه‌های اکتشافی در این استان شناسایی شده است.

براساس این نقاط امیدبخش، شرکت‌ها کارهای اکتشافی را ادامه می‌دهند و به محض اینکه به پروانه اکتشاف رسید و مشخص شد که چه ماده معدنی وجود دارد، واگذاری از طریق مزایده انجام خواهد شد.

خراسان‌جنوبی از استان‌های معدنی کشور به‌شمار می‌رود و براساس آخرین آمار رسمی‌از ۶۵ نوع ماده معدنی شناخته شده در ایران، ۴۲ نوع آن در خراسان‌جنوبی وجود دارد.