ارتقای کیفیت آب آشامیدنی ۴۰۰ روستا در استان تهران

  ارتقای کیفیت آب آشامیدنی ۴۰۰ روستا در استان تهران   مدیر دفتر کنترل کیفی و آزمایشگاه مرجع شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: در چارچوب یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، منشور کیفی آب آشامیدنی روستاهای استان تهران با هدف ارتقاء و پایداری کیفیت آب آشامیدنی تدوین شده است. به‌گزارش مناقصه‌مزايده […]

 

ارتقای کیفیت آب آشامیدنی ۴۰۰ روستا در استان تهران

 

مدیر دفتر کنترل کیفی و آزمایشگاه مرجع شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: در چارچوب یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، منشور کیفی آب آشامیدنی روستاهای استان تهران با هدف ارتقاء و پایداری کیفیت آب آشامیدنی تدوین شده است.

به‌گزارش مناقصه‌مزايده به نقل از وزارت نیرو، مهتاب باغبان گفت: تهیه مستندات نمونه‌برداری‌ها، انجام کلرسنجی‌ها، آزمون‌های میکروبی، آزمون‌های بیولوژی، آزمون‌های فیزیکی- شیمیایی و اندازه‌گیری مواد آلی مطابق استانداردهای بین‌المللی از مهم‌ترین اقداماتی است که برای ارتقای کیفیت آب آشامیدنی روستاها توسط این شرکت انجام شده است.

او افزود: به منظور ضرورت بهره‌برداری از سامانه‌های گندزدایی مناسب، سامانه‌های گاز کلر با سامانه‌های گندزدای پرکلرین و یا گندزدای آب ژاول در روستاهای تحویلی جایگزین شد.

مدیر دفتر کنترل کیفی و آزمایشگاه مرجع شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به تکلیف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گندزدایی مؤثر و مستمر آب شرب تمامی ‌روستاهای زیر پوشش استان تهران، افزود: با هدف اطمینان از سلامت آب و مقابله با شیوع بیماری کرونا، مقدار کلر آزاد باقی‌مانده در نقطه مصرف هشت‌دهم میلی‌گرم در لیتر تنظیم شد.

به گفته باغبان، برای گندزدایی آب آشامیدنی در روستاهای غیرتحویلی، مواد گندزدا در اختیار دهیاری‌ها و شوراها، به‌عنوان متولیان کلرزنی روستاها قرار گرفت.

با اجرایی‌شدن طرح یکپارچه‌سازی شرکت‌های آبفای شهری و روستایی تعداد ۴۰۰روستا و جمعیتی نزدیک به یکمیلیون و ۳۰۰ هزار نفر به حوزه خدمات‌رسانی آبفای استان تهران افزوده شده است.