معاون وزیر ارتباطات خبر داد بسته اینترنت رایگان به دانشجویان تعلق نمیگیرد! معاون وزیر ارتباطات درباره ابهامات مربوط به اینترنت رایگان اساتید، برنامهریزی برای رایگان شدن ترافیک سامانههای آموزش مجازی دانشگاهها و اختصاص بسته اینترنت رایگان به دانشجویان توضیح داد. ستار هاشمی در گفتوگو با مهر، درخصوص ارائه بسته ۱۲۰ گیگابایتی رایگان اینترنت به اساتید […]
معاون وزیر ارتباطات خبر داد
بسته اینترنت رایگان به دانشجویان تعلق نمیگیرد!
معاون وزیر ارتباطات درباره ابهامات مربوط به اینترنت رایگان اساتید، برنامهریزی برای رایگان شدن ترافیک سامانههای آموزش مجازی دانشگاهها و اختصاص بسته اینترنت رایگان به دانشجویان توضیح داد.
ستار هاشمی در گفتوگو با مهر، درخصوص ارائه بسته ۱۲۰ گیگابایتی رایگان اینترنت به اساتید و اعضای هیأتعلمی دانشگاهها گفت: طبق جلسهای که میان وزرای علوم و ارتباطات برگزار شد، مقرر شد با مساعدت وزارت ارتباطات به اساتید و هیأت علمی دانشگاههای مرتبط با وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد بسته رایگان اینترنت تعلق گیرد.
وی ادامه داد: بنابر این شد که لیست کاملی از اطلاعات اساتید شامل شماره تلفن همراه، کدملی و نام و نامخانوادگی اساتید از وزارتخانههای علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد دریافت کنیم تا با بارگذاری در سامانه، اساتید با واردکردن کدملیشان و در صورتی که شماره همراه اعلام شده به نام خودشان باشد، احراز هویت شده و با دریافت پیامک تأیید، بسته اینترنت دریافت کنند.
وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد نواقص لیست اساتید را برطرف کنند
هاشمی در مورد اینکه برخی اساتید اذعان دارند که کدملی خود را که وارد میکنند در این سامانه تأیید نمیشوند، گفت: ممکن است اسامی برخی اساتید و همکاران دانشگاهی در لیست ارسالی از طرف وزارتخانههای مذکور و دانشگاه آزاد نبوده باشد. البته ما این موضوع را نیز پیشبینی کردهایم و اعضای هیأت علمی و اساتیدی که نامشان در این لیست نیست میتوانند با شماره اعلام شده در این سامانه متناسب با آنکه در استخدام کدام وزارتخانه و یا دانشگاه هستند، مکاتبه کرده و مراتب را اعلام کنند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: در صورتی که وزارت علوم، بهداشت و یا دانشگاه آزاد لیست مجددی را به ما اعلام کنند ما آن را در سامانه بارگذاری کرده و به آن دسته از اساتید که تاکنون موفق به دریافت این هدیه نشدهاند، بسته رایگان اعطاء میکنیم.
هاشمی تأکید کرد: اگر اساتید در سامانه امکان ثبتنام ندارند و یا سامانه اعلام میکند که کد ملی شما ثبت نشده، این مشکل از سمت وزارت ارتباطات نیست و اساتید باید آن را متناسب با محل استخدامشان، با شمارههایی که در این سامانه اعلام شده تماس بگیرند و یا موضوع را از طریق مکاتبه ایمیل پیگیری کنند تا نواقص لیستها برطرف شود.
۱۰۰ هزار استاد واجد دریافت اینترنت رایگان
وی با بیان اینکه مطابق با زمانی که در این سامانه اعلام شده است، همکاران دانشگاهی تا ۱۵ مهرماه جاری زمان خواهند داشت که برای دریافت بسته اینترنت رایگان ثبتنام کنند، خاطرنشان کرد: ما محدودیتی برای اساتید نداریم و مادامیکه باقیمانده لیست تکمیلی اعلام شود، آن را در سامانه بارگذاری میکنیم.
معاون وزیر ارتباطات گفت: از مجموع اساتید رسمی و حقالتدریس داخل کشور اسامی۱۰۰ هزار استاد از سوی وزارتخانههای علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد به عنوان واجد دریافت بسته اینترنت رایگان به وزارت ارتباطات اعلام شده است که البته این آمار اولیه است. مطابق با شمارنده لحظهای سامانه دریافت اینترنت هدیه (ictgifts.ir) تا این لحظه ۴۳ هزار و ۸۹۵ استاد و هیأت علمی اینترنت رایگان ۱۲۰ گیگابایتی دریافت کردهاند.
اطلاعات سامانههای مجازی دانشگاهی یکپارچه میشود
هاشمی درباره ترافیک اینترنت مرتبط با دانشجویان نیز گفت: ما ترم گذشته ترافیک اینترنت سامانههای آموزشی دانشگاهیان را رایگان کردیم. به عبارتی اگر دانشجویان کاربر هر اپراتوری چه موبایل و چه فیکس بودند، بابت اتصال به سامانههای آموزشی کل کشور، هزینهای پرداخت نکردند.
وی ادامه داد: البته نکته این بود که ما نیاز داشتیم که آدرس سامانههای آموزش مجازی دانشگاهها را داشته باشیم. لیست آدرسها را از دانشگاههای مرتبط با وزارتخانههای علوم و بهداشت، مراکز دانشگاه آزاد و مراکز حوزوی به صورت تدریجی دریافت کرده و به صورت تدریجی نیز به اپراتورها ابلاغ میکردیم که این موضوع با نواقصی همراه بود.
معاون وزیر ارتباطات گفت: اما امسال برای سال تحصیلی جدید آنچه که در دستور کار است، این است که این لیستها به صورت یکپارچه از سمت مراکز دانشگاهی مذکور دریافت شود و پس از یک غربالگری به اپراتورها برای رایگان شدن IP آدرسها اقدام شود.
وی اضافه کرد: موضوع غربالگری از این جهت مطرح است که لیستها به صورت طبیعی بدون نقص نبوده و ممکن است اشتباهاتی در میان آنها وجود داشته باشد که طی تعاملی باید نواقص را رفع کرد و پس از آن دستور ترافیک رایگان این آدرسها اعلام شود تا زمانی که دانشجویان میخواهند به سامانههای آموزش مجازی متصل شوند بابت این ترافیک خاص، هزینهای پرداخت نکنند.
هاشمی درخصوص اینکه آیا وزارت ارتباطات برنامهای برای تخصیص بسته اینترنت رایگان به دانشجویان دارد؟ گفت: خیر. ما نگاهمان این است که به بحث آموزش در شرایط بحران کرونا کمک کنیم و اگر ترافیک مرتبط با بسترهای آموزش مجازی را در کل کشور برای دانشجویان رایگان کنیم، به صورت طبیعی در راستای این هدف حرکت کردهایم.
وی درخصوص مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور که در سال تحصیلی گذشته با مشکلات عدم دسترسی به اینترنت مواجه بودند و مشکلاتی که دانشجویان از این بابت داشتند، نیز گفت: ما متناسب با بازخوردهایی که از سال گذشته داشتیم در قالب طرحی تحت عنوان توسعه ارتباط مناطق کمتر برخوردار، ورود کردیم و این مناطق را در اولویت ارتباط قرار دادیم؛ بهگونهای بر این باوریم که در این ترم مشکلات کمتر خواهد بود.
معاون وزیر ارتباطات تأکید کرد: البته باید به این نکته هم توجه داشت که به صورت طبیعی عملاً رفع این مشکلات به لحاظ پوشش و به لحاظ زیرساختها و امکانات نرمافزاری دانشگاهها صد درصد نخواهد بود اما تمام تلاشمان بر این است که یک سرویس قابلقبولی را به جامعه دانشگاهی کشور ارائه دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.