درج هولوگرام راهکار حذف لوازمیدکی تقلبی خودرو سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران، گفت: اتحادیه هیچگونه مخالفتی با الصاق هولوگرام و کد ایران بر روی قطعات ندارد، اما روشهای پیشنهادی به اتحادیه در این خصوص، منطقی و جوابگو نیست. سیدمهدی کاظمی در گفتوگو با خبرخودرو، درخصوص وضعیت برخورداری لوازمیدکی از هولوگرام و کدرهگیری […]
درج هولوگرام راهکار حذف لوازمیدکی تقلبی خودرو
سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران، گفت: اتحادیه هیچگونه مخالفتی با الصاق هولوگرام و کد ایران بر روی قطعات ندارد، اما روشهای پیشنهادی به اتحادیه در این خصوص، منطقی و جوابگو نیست.
سیدمهدی کاظمی در گفتوگو با خبرخودرو، درخصوص وضعیت برخورداری لوازمیدکی از هولوگرام و کدرهگیری اظهار داشت: علیرغم پیگیری وزارت صمت و اتحادیه، در حالحاضر تنها قطعات شرکتی و عرضه شده از سوی نمایندگیهای خودروسازیهای داخلی و همچنین نمایندگیهای فعال برای خودروهای وارداتی از امکانات هولوگرام برخوردار هستند.
سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران، افزود: قطعات وارداتی یا تولیدات داخلی تولیدکنندگان فعال در اتحادیه، از برند و شماره فنی برخوردار هستند اما هولوگرام شناختهشدهای که از طریق آن ردیابی و شناسایی اصالت قطعه امکانپذیر شود، وجود ندارد.
کاظمی همچنین درخصوص سایر قطعات وارداتی، بیان کرد: در حالحاضر شماره شاسی تمامی خودروهای وارداتی کرهای شاسی و غیرشاسی که در ایران دارای نمایندگی هستند از طریق این نمایندگیها در اختیار اتحادیه قرار گرفته و بدین ترتیب شماره ماشین، رنگ ماشین و مدل ماشین محرز شده و از این طریق شناسایی قطعه مورد نیاز و تحویل آن به مشتری صورت میگیرد.
سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران درخصوص درج کدایران بر روی قطعات تولید داخل گفت: با وجود پیگیریهای اتحادیه در چند سال اخیر، متأسفانه به دلیل وجود مشکلات روز بازار، تورم، نرخ ارز و کمبودهای موجود در بازار لوازمیدکی و پس از آن شیوع بیماری کرونا، احتمال عملیاتی شدن آن وجود ندارد.
کاظمی افزود: اتحادیه هیچگونه مخالفتی با الصاق هولوگرام و کد ایران بر روی قطعات ندارد اما روشهای پیشنهادی به اتحادیه در این خصوص، منطقی و جوابگو نیست بلکه میبایست تشخیص مالکیت هولوگرام همانند روشهای مورد استفاده در شرکتهای واردکننده یا تولیدکننده داخلی که اقدام به ثبت هولوگرام یا برند نمودهاند، میسر گردد.
وی ادامه داد: با وجود هولوگرام امکان تشخیص اصل یا تقلبی بودن قطعه و مراجعه به تولیدکننده یا فروشنده کالای اشتباه، تقلبی و بیکیفیت امکانپذیر میگردد.
سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران تأکید کرد: توصیه اتحادیه به تمامی مصرفکنندگان این است که قطعه را از فروشگاههای دارای مجوز اتحادیه خریداری نمایند و برای این منظور در بدو ورود به فروشگاه جواز کسب را از فروشنده مطالبه نمایند. فروشندگان نیز همواره میبایست مجوز فروش قطعات را در معرض دید خریداران قرار دهند.
کاظمی درخصوص احتمال ورود قطعات تقلبی یا بیکیفیت به فروشگاههای تحت نظارت اتحادیه و راهکار شناسایی این قطعات گفت: فروشگاههای دارای جواز شناخته شده هستند و اگر از روی ناآگاهی و یا اشتباه نسبت به فروش قطعه بیکیفیت و تقلبی اقدام نمایند، تعقیب عامل برای اتحادیه به آسانی امکانپذیر است.
وی افزود: همزمان با مراجعه خریدار به اتحادیه و وصول شکایت وی، ظرف یک ساعت پس از اطلاع فروشنده قطعه تقلبی میبایست در اتحادیه حضور یافته و پاسخگوی اتحادیه و مصرفکننده باشد.
سخنگوی اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران با بیان اینکه ۹۹ درصد از فروشگاههای تحت نظارت اتحادیه مبادرت به فروش جنس تقلبی نمینمایند، گفت: حتی در صورت مواجهه با فروش کالای تقلبی از سوی این فروشگاهها که ممکن است ناشی از فقدان اطلاعات فنی باشد، به سرعت تعقیب، جمعآوری کالا از فروشگاه و یا مرجوع نمودن آن به تولیدکننده در دستور کار اتحادیه قرار میگیرد. بنابراین اتحادیه در برابر این مسائل سکوت نمیکند بلکه پیگیر استیفای حقوق مصرفکننده خواهد بود.
کاظمی ادامه داد: ممکن است برخی از فروشندگان به عنوان مثال در چهار ماه نخست بازگشایی فروشگاه، اقدام به دریافت جواز کسب ننمایند؛ اما بازرسی فروشگاهها از سوی اتحادیه همواره انجام میشود و بدین ترتیب اطلاعات کافی از وضعیت فروش، مشکلات فروشندگان و حتی رفتار آنها با مشتری در دسترس اتحادیه قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در هنگام اقدام فروشندگان مبنی بر تمدید جواز و یا دریافت امکانات و تسهیلات از بانکها یا سازمانها، استعلام از اتحادیه ضروری است، گفت: در صورت فروش قطعه تقلبی به سوابق قبلی فروشنده توجه میشود و در صورت فقدان سابقه منفی، نسبت به مرجوع کردن قطعه اقدام میگردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.