اعزام دومین کشتی حفاری ترکیه به دریای سیاه

اعزام دومین کشتی حفاری ترکیه به دریای سیاه  ترکیه به‌دنبال بزرگ‌ترین کشف گاز طبیعی که تاکنون داشته، دومین کشتی حفاری را اوایل سال میلادی آینده عازم دریای سیاه می‌کند. به گزارش ایسنا، فاتح دونمز؛ وزیر انرژی ترکیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری دولتی آنادولو، گفت: این کشتی که کانونی نام دارد، به کشتی حفاری دیگری ملحق […]

اعزام دومین کشتی حفاری ترکیه به دریای سیاه

 ترکیه به‌دنبال بزرگ‌ترین کشف گاز طبیعی که تاکنون داشته، دومین کشتی حفاری را اوایل سال میلادی آینده عازم دریای سیاه می‌کند.

به گزارش ایسنا، فاتح دونمز؛ وزیر انرژی ترکیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری دولتی آنادولو، گفت: این کشتی که کانونی نام دارد، به کشتی حفاری دیگری ملحق می‌شود که سرگرم اکتشاف میادین نفت‌وگاز بیشتری است.

رجب طیب اردوغان؛ رئیس‌جمهور ترکیه در اوت از کشف یک میدان گازی به ظرفیت ۳۲۰ میلیارد مترمکعب در دریای سیاه خبر داد و اعلام کرد: تولید این میدان ممکن است در سال ۲۰۲۳ آغاز شود. کشتی که این اکتشاف را انجام داد، فاتح نام دارد و همچنان در حال اکتشاف میدان ساکاریا در دریای سیاه است.

ترکیه می‌گوید، این میدان ۳۲۰ میلیارد مترمکعب گاز قابل برداشت دارد و وزیر انرژی ترکیه دو ماه گذشته، گفت: آمار نشان می‌دهد با ادامه فعالیت حفاری، کشف بیشتری انجام خواهد گرفت. در حالی که مصرف گاز ترکیه با وجود حرکت به سوی استفاده از انرژی تجدیدپذیر و گزینه‌هایی مانند نیروی هسته‌ای افزایش پیدا خواهد کرد، اما کشف اخیر این میدان بزرگ گازی در دریای سیاه راه را به سوی تولید داخلی گشوده است.

براساس گزارش بلومبرگ، ترکیه در سال‌های اخیر با توسعه اکتشاف انرژی در دریای سیاه و آب‌های مورد مناقشه شرق مدیترانه، سه کشتی حفاری خریداری کرده است. کشتی کانونی که اکنون برای تعمیرات در بندر مدیترانهای مرسین قرار دارد، در سال ۲۰۱۲ توسط کره‌جنوبی ساخته شد و پیش از این تحت اداره شرکت پتروبراس بود.