معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان یارانهای کردن فرآوردههای نفتی سیستم مدیریتی را با مشکل مواجه کرد معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان گفت: یارانهای کردن فرآوردههای نفتی، سیستم مدیریتی در کشور را با پیچیدگی و مشکلات عدیدهای مواجه کرده است. به گزارش ايرنا، حسن قاضیعسگر در حاشیه جلسه هماهنگی رفع مشکلات […]
معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان
یارانهای کردن فرآوردههای نفتی سیستم مدیریتی را با مشکل مواجه کرد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان گفت: یارانهای کردن فرآوردههای نفتی، سیستم مدیریتی در کشور را با پیچیدگی و مشکلات عدیدهای مواجه کرده است.
به گزارش ايرنا، حسن قاضیعسگر در حاشیه جلسه هماهنگی رفع مشکلات مرتبط با صادرات فرآوردههای نفتی در اصفهان، افزود: این اقدام با روشهای غلط و نادرست همچنین موجب گسترش فساد و قاچاق در صادرات فرآوردههای نفتی شده است.
وی ادامه داد: در حالی که اگر صادرات فرآوردههای نفتی آزاد بود و یارانه را به شکل هدفمند به گروههای هدف و دهکهای پایین جامعه میدادند این مسائل و مشکلات پیش نمیآمد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان، افزود: در زمان حاضر موضوع این است که فرآوردههای نفتی بهطور عمده به کشورهایی شامل افغانستان، پاکستان و عراق صادر میشود و آنها از این فرآوردهها به عنوان سوخت در خودروهای خود استفاده میکنند ولی در داخل به صادرکننده گفته میشود که نباید چیزی شبیه به مواد نفتی را صادر کنند، در حالی که این مواد در آن کشورها به عنوان نفت و گازوئیل استفاده میشود.
وی تصریح کرد: در نهایت در این قضیه سوءمدیریت وجود دارد که در هر صورت در استان با هماهنگی بین دستگاهها تا حدودی مشکلات مرتبط با صادرات فرآوردههای نفتی کمتر شده است.
قاضیعسگر با بیان اینکه از حدود یکسال پیش مسائل و مشکلات زیادی در حوزه گمرک و استاندارد استان در رابطه با فرآوردههای نفتی وجود داشت که متأسفانه ضرر و زیان خیلی زیادی به صادرات این فرآوردهها زد، افزود: در این جلسه، هماهنگی بین ادارهکل گمرک، استاندارد و شرکت پخش فرآوردههای نفتی صورت گرفت.
به گفته وی یکسری از صادرکنندهها تقلب و یا کوتاهیهایی در صادرات میکردند که موجب میشد تا تانکرهایشان در گمرک و همچنین پروندههایشان در ادارهکل استاندارد بماند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان افزود: بر این اساس ادارهکل استاندارد استان، کارگروهی با عنوان کارگروه «تعیین ماهیت مواد نفتی» تشکیل داد که تعیین میکنند آیا فرآوردههای نفتی یارانهای در این مادهای که میخواهد از کشور خارج شود وجود دارد یا ندارد.
وی تصریح کرد: در گذشته بعضی مواقع روش آزمایش آنها غلط بود و یا اینکه در بعضی مواقع واقعیت داشت که با پیگیریهای صورت گرفته و تحول در مدیریت ادارهکل استاندارد استان، این مهم رفع شد و اکنون آمار پروندههای مرتبط با فرآوردههای نفتی در استان به صفر رسیده و بسیار خوشایند است.
قاضیعسگر افزود: تنها گمرک یکسری مشکل با پروندههای سالهای قبل از ۹۴ تا انتهای ۹۸ دارد که هماهنگی لازم برای حل این مشکل نیز صورت گرفت.
وی ادامه داد: شرکت پخش فرآوردههای نفتی باید در فرآیندهای خود قدری هماهنگی انجام میداد که این مهم نیز صورت گرفت.
قوانین و مقررات زائد برای صادرکنندگان فرآوردههای نفتی در استان موجب شد که صادرات ۶۵۰ میلیون دلاری در سال به ۲۴۰میلیون دلار کاهش یابد.
پالایشگاه اصفهان در زمان حاضر وظیفه تأمین حدود ۲۳ درصد از سوخت کشور را بهعهده دارد و علاوه بر این، تأمینکننده اصلی خوراک صنایع بزرگ دیگر بوده و چند طرح بزرگ در جهت تولید سوخت مطابق با استانداردهای زیستمحیطی و بهبود فرآوردههای اصلی اجراء کرده است.
بنزین و گازوئیل از محصولات اصلی این شرکت بهشمار میآیند که سوخت ۱۲ استان از جمله اصفهان را تأمین میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.