ارزآوری ۴۱۴ میلیارد دلاری کارگران در جهان طی سال ۲۰۱۵

  مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار در بیان وضعیت کاریابی‌های جهان گفت: وجوه ارسالی کارگران به کشورهای خود در سال گذشته ۴۱۴ میلیارد یورو اعلام شد و انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۶ این رقم به ۵۴۰ میلیارد یورو برسد . به گزارش تسنیم، محمد اکبرنیا، مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت […]

 

مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار در بیان وضعیت کاریابی‌های جهان گفت: وجوه ارسالی کارگران به کشورهای خود در سال گذشته ۴۱۴ میلیارد یورو اعلام شد و انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۶ این رقم به ۵۴۰ میلیارد یورو برسد .

به گزارش تسنیم، محمد اکبرنیا، مدیرکل هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در گردهمایی مدیران مراکز مشاوره شغلی و کاریابی‌های خارجی سراسر کشور که در محل سازمان توسعه تجارت برگزار شد، افزود: توافق برجام و اجرای آن شرایط جدیدی را در ایران ایجاد کرده که باید بتوانیم از این شرایط برای تعامل با دیگر کشور‌ها به منظور اعزام نیروی کار استفاده کرد.

وی تأکید کرد: دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی در منطقه و دیگر نقاط جهان، می‌تواند امکان تعامل ایران با کشورهای جهان را افزایش دهد و از سوی دیگربنگاه‌های کاریابی بین‌المللی باید علاوه بر دولت به سمت برقراری ارتباطات با دیگر کشورهای پذیرنده نیروی کار حرکت کنند. میزان درآمد ارزی نیروی کاری ایران در سال ۲۰۱۱میلادی در خارج از کشور ۱٫۳۳ میلیارد دلار بود و در سال‌های تحریم، بنگاه‌های کاریابی با وجود دشواری به فعالیت خود در این زمینه ادامه دادند.

اکبرنیا گفت: درآمد کاریابی‌های جهان در سال‌های ۲۰۱۳- ۲۰۱۲ میلادی به ترتیب ۲۵۹ و ۲۹۳٫۳ میلیارد یورو ثبت شده که رشد یافته است. در عین حال سال ۲۰۱۳ میلادی ۲۳۲میلیون نفر کارگر در کشورهای مختلف جهان اشتغال به‌کار داشتند.

به گفته اکبرنیا، وجوه ارسالی کارگران به کشورهای خود در سال گذشته ۴۱۴ میلیارد یورو اعلام شد و انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۶ این رقم به ۵۴۰ میلیارد یورو برسد .

 

وی با بیان این‌که گواهی نامه شغلی از مسایل مهم در حوزه کاری ما است، گفت: با همکاری امور بین‌الملل این وزارتخانه صدور گواهی‌نامه شغلی انجام شده و در آن امتیازاتی را قانون برای کارجویان در خارج از کشور نظیر معافیت‌های مالیاتی و تأمین اجتماعی پیش‌بینی کرده است. دفاتر حمایت از شاغلان و کسانی که می‌خواهند اعزام شوند، توسط بخش خصوصی باید ایجاد شود و دولت از اینکار که توسط کاریابی‌ها می‌تواند صورت گیرد، حمایت می‌کند.