فناوری تولید الکترودهای جوش نانوی صنعت خودرو بومیسازی شد یک شرکت دانشبنیان با تلاش متخصصان خود به دانش فنی و بومیسازی فناوری تولید قطعات سرهالکترود جوش مقاومتی نانو، شامل کلاهکهای جوش نقطهای و نازلهای جوش زیر پودری دستیافته که انجام این مهم کاهش خروج ارز از کشور و وابستگی صنعت خودروسازی را محقق کرده است. […]
فناوری تولید الکترودهای جوش نانوی صنعت خودرو بومیسازی شد
یک شرکت دانشبنیان با تلاش متخصصان خود به دانش فنی و بومیسازی فناوری تولید قطعات سرهالکترود جوش مقاومتی نانو، شامل کلاهکهای جوش نقطهای و نازلهای جوش زیر پودری دستیافته که انجام این مهم کاهش خروج ارز از کشور و وابستگی صنعت خودروسازی را محقق کرده است.
به گزارش مناقصهمزایده، از ستاد ویژه توسعه فناوزی نانو، آرش کمانکش؛ مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در این خصوص گفت: الکترودهای جوش که برای استفاده در صنعت خودروسازی بسیار مناسب هستند، توسط شرکتهای خودروساز داخلی استفاده میشوند. ایرانخودرو و شرکتهای تابعه این خودروساز از جمله مصرفکنندگان اصلی این الکترودهای نانو هستند. از آنجا که شرکت ایرانخودرو به جوش با مقاومت ویژهای نیاز دارد، از الکترودهای نانو استفاده میکند.
سره جوش مقاومتی پرمصرفترین قطعه در صنعت تولید خودرو و لوازمخانگی است. بیش از ۹۵ درصد قطعات بدنه خودرو، با این نوع جوش ساخته میشوند. این دستگاه مجهز به یک فک است که دو سره (الکترود) جوش روی آن قرار میگیرد که این شرکت بخش مهمیاز نیاز سالانه صنعت خودرو کشور را تأمین میکند.
در این محصول از نانوذرات برای افزایش عمر قطعات استفاده شده که با این کار عمر قطعات دو تا سه برابر افزایش مییابد.
آرترود، نانوکامپوزیتی از جنس مس و نانوذرات آلومیناست که در ساخت سرههای الکترود جوش مقاومتی بهکار رفته است. این محصول، مقاومت مکانیکی و هدایت الکتریکی و حرارتی بالایی دارد. این ویژگیها جزء جداییناپذیر الکترودهای جوشکاری مقاومتی است.
از ابتدای سال تاکنون ۳۰۰ هزار الکترود جوش نانو به شرکتهای خودروسازی فروخته شده است. سرهالکترود نقطه جوش (نانو کامپوزیت مس – آلومینا) در مونتاژ بدنه خودرو (رباتیک و دستی)، لوازم خانگی و صنعت جوشکاری کاربرد وسیعی دارد.
در طول ۵۰ سال تولید خودرو در ایران، کشور ما همواره در زمینه قطعات سره الکترود به کشورهای خارجی وابسته بوده است. لذا به واسطه ورود این قطعات، میزان زیادی ارز از کشور خارج شده و صنعت مونتاژ خودرو همواره صنعتی وابسته بوده است. این شرکت با تلاش متخصصان خود موفق به ایجاد دانش فنی و بومیسازی فناوری تولید قطعات سره الکترود جوش مقاومتی، شامل کلاهکهای جوشنقطهای و نازلهای جوش زیرپودری، شده است. با انجام این مهم، کاهش خروج ارز از کشور و وابستگی صنعت خودروسازی محقق شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.