تا پایان مهرماه منتشر میشود فراخوان جذب سرمایهگذار برای انجام اکتشاف معدن طلا در سیستانوبلوچستان محمد قرهداغلی – هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستانوبلوچستان گفت: مطالعات معدن طلای استان تکمیل شده و این معدن با ذخیره قطعی هشت تن طلا به مرحله جذب سرمایهگذار رسید. به گزارش مناقصهمزایده، ماندانا زنگنه در نشست با معاون وزیر […]
تا پایان مهرماه منتشر میشود
فراخوان جذب سرمایهگذار برای انجام اکتشاف معدن طلا در سیستانوبلوچستان
محمد قرهداغلی – هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستانوبلوچستان گفت: مطالعات معدن طلای استان تکمیل شده و این معدن با ذخیره قطعی هشت تن طلا به مرحله جذب سرمایهگذار رسید.
به گزارش مناقصهمزایده، ماندانا زنگنه در نشست با معاون وزیر صمت و رئیس سازمان ایمیدرو کشور که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، افزود: در حوزه معادن، سیستانوبلوچستان را میتوان رنگینکمان معادن کشور معرفی کرد چرا که این منطقه در کنار معادن فراوانش از حضور معدن آنتیموان، تیتانیوم، مس و حتی معدن طلا که اقتصادیترین معادن کشور بهشمار میآیند هم بیبهره نمانده است.
وی بیان کرد: معدن طلا کشف شده استان یکی معادن اقتصادی کشور است که چندی پیش شناسایی شد و پس از مدتها مراحل اکتشاف و مطالعات آن به پایان رسید و گواهی اکتشاف این معدن با ذخیره قطعی هشت تن طلا صادر شد و برای انجام اکتشاف فراخوان جذب سرمایهگذار تا پایان مهرماه جاری به طور عمومی منتشر میشود تا بتوان از ظرفیتهای این پهنه برای رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال بهره لازم را برد.
زنگنه افزود: در کنار این معدن، معدن مس استان هم از جمله ظرفیتهای نابی است که در منطقه شناسایی شده و در مرحله مطالعات اکتشافی قرار گرفته و مطالعات این معدن هم حداکثر تا پایان امسال به اتمام میرسد و پیشبینی میشود، ذخایر مس شناسایی شده در این معدن به ۴۰۰ میلیون تن برسد اما این میزان میتواند پس از تکمیل اکتشاف افزایش ملموسی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در راستای شناسایی ظرفیتهای معدنی استان طی سالهای اخیر تنها نزدیک به ۶۰ درصد سیستانوبلوچستان مورد مطالعات اکتشافی معدنی قرار گرفت و بالغ بر ۲۰۰ ظرفیت معدنی شناسایی شد گفت: مطالعات پروژههای بزرگ معدنی آنتیموان، تیتانیوم، مس و طلا که جزء معادن اقتصادی کشور بهشمار میروند به اتمام رسیده یا در حال انجام است که تا پایان سال تکمیل خواهند شد.
ماندانا زنگنه افزود: در بخش فرآوری مواد معدنی هم استان به مرحله ایجاد صنایع فرآوری رسیده و با توجه به این پتانسیل شرکتهای بزرگ فعال در این حوزه برای ورود به استان و انجام سرمایهگذاری و ایجاد صنایعمعدنی اعلام آمادگی کردهاند.
ساخت سه کارخانه فرآوری طلا
احمدعلی موهبتی؛ استاندار سیستانوبلوچستان گفت: در راستای بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود معادن طلا در این استان ساخت سه مرکز فرآوری طلا در بزمان، میرجاوه و تفتان در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه برای این مراکز فرآوری ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است، افزود: هماینک مجوز استخراج ۳٫۵ میلیون تن طلا از معدن میرجاوه صادر شده است.
استاندار سیستانوبلوچستان تصریح کرد: مطالعات ایجاد مرکز فرآوری طلا بزمان هم در دست اقدام است که تا پایان سال به اتمام میرسد.
وی بیانکرد: هماینک پروژه اکتشافی معدن طلای بزمان با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال درحال انجام است و روند کار ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
موهبتی افزود: پروژه اکتشافی معدن طلای «سرجنگل» در محدوده میرجاوه هم ۹۵درصد رشد دارد که با ۸۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری اجرایی میشود.
وی با اشاره به سایر پروژههای اکتشافی طلا، بیان کرد: پروژههای اکتشافی معدن طلای خارستان (بیدستر)تفتان با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد ریال ۹۵ پیشرفت فیزیکی دارد.
استاندار سیستانوبلوچستان ادامه داد: مراحل اکتشاف معدن مس و طلای شهرستان نیمروز با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی و معدن سفیدآبه در نیمروز نیز با سرمایهگذاری ۶۰ میلیارد ریالی ۶۵ درصد رشد پیشرفت فیزیکی دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.