خدمات توسعه فنی محصولات دانش‌بنیان در سه حوزه عرضه شد

خدمات توسعه فنی محصولات دانش‌بنیان در سه حوزه عرضه شد بسیاری از شرکت‌ها در مسیر تولید محصولات خود با موانع متنوعی مواجه می‌شوند که بخش مهم و قابل‌توجهی از آن‌ها فنی است. بر این مبنا خدمت مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه‌های مختلف این امکان را برای شرکت‌ها فراهم کرده است که به صورت رایگان […]

خدمات توسعه فنی محصولات دانش‌بنیان در سه حوزه عرضه شد

بسیاری از شرکت‌ها در مسیر تولید محصولات خود با موانع متنوعی مواجه می‌شوند که بخش مهم و قابل‌توجهی از آن‌ها فنی است. بر این مبنا خدمت مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه‌های مختلف این امکان را برای شرکت‌ها فراهم کرده است که به صورت رایگان از طریق جلسات مشاوره با کارشناسان، ابهامات خود را رفع کنند.

به گزارش سیتنا، در حال‌حاضر این بسته خدمتی در سه حوزه فناوری اطلاعات، مواد شیمیایی و پلیمری و همچنین شرکت‌های حوزه گاز، نفت و پتروشیمی ‌ارائه می‌شود.

بسیاری اوقات در خطوط تولید چالش‌های جدی به وجود می‌آید یا آنکه در انتخاب و نحوه بومی‌سازی فناوری برای تولید محصول جدید، سردرگمی‌ و ابهام ایجاد می‌شود. مدیران و کارشناسان شرکت‌های دانش‌بنیان در اینگونه مواقع به تحقیق و پژوهش در منابعی همچون اینترنت و پایگاه‌های داده متوصل می‌شوند و یا آنکه با اساتید دانشگاهی مشورت می‌کنند. با این همه بعید به نظر می‌رسد که مسأله پیچیده توسعه فنی محصولات با اینگونه راه‌حل‌ها حل شود. زیرا ارتقای فناوری محصولات به دانش عملی و تجربه بالا نیاز دارد و معمولاً صاحبان این‌گونه فناوری‌ها، علاقه‌ای ندارند تا آن را به راحتی و به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار دهند.

بخش عمده‌ای از این دانش و تخصص در واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) شرکت‌ها به‌وجود می‌آید. به همین خاطر کمک گرفتن از افراد متخصصی که تجربه عملی کار با این‌گونه فناوری‌ها را در واحدهای تولیدی و صنعتی دارند، بهترین راه‌حل ممکن به نظر می‌رسد.

مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی‌ و فناوری ریاست‌جمهوری برای حل این مشکل، یک بسته خدماتی در حوزه توسعه فنی محصولات، ایجاد کرده است. براساس چارچوب‌های تعیین شده، شرکت‌های دانش‌بنیانی که در این زمینه به کمک و مشاوره نیاز دارند، درخواست خود را مطرح می‌کنند. این درخواست به ارزیابان خبره‌ای که با مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان همکاری می‌کنند، ارجاع داده می‌شود. این مشاوران خبره نیز در تعامل با شرکت دانش‌بنیان سعی می‌کنند با ارزیابی میدانی و برآورد ظرفیت و توان این شرکت، بهترین راه‌حل فناورانه را درخصوص توسعه فنی محصولات دانش‌بنیان به این شرکت عرضه کنند.

براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در گام اول این طرح، شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات، موادشیمیایی و پلیمری و همچنین شرکت‌های حوزه گاز، نفت و پتروشیمی، می‌توانند از خدمات توسعه فنی محصولات بهره‌مند شوند. در ادامه این برنامه دیگر حوزه‌ها نیز به این پنل خدماتی اضافه می‌شود.

شرکت‌ها و فعالان فناور علاقه‌مند به استفاده از این بسته خدمتی می‌توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه‌های وابسته به مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری مراجعه کنند.