ساخت نانوامولسیون برای ضدعفونی‌کننده دست

ساخت نانوامولسیون برای ضدعفونی‌کننده دست  گروهی از محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ‌به ساخت نانوامولسیون به عنوان ماده ضدعفونی‌کننده در پاندمی‌کرونا دست یافتند. به گزارش ایسنا، سعید بذرایی؛ مجری طرح و از محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی‌در وبینار «ضدعفونی و ایمنی فیزیکی در برابر کرونا» در پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، با اشاره به […]

ساخت نانوامولسیون برای ضدعفونی‌کننده دست

 گروهی از محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ‌به ساخت نانوامولسیون به عنوان ماده ضدعفونی‌کننده در پاندمی‌کرونا دست یافتند.

به گزارش ایسنا، سعید بذرایی؛ مجری طرح و از محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی‌در وبینار «ضدعفونی و ایمنی فیزیکی در برابر کرونا» در پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، با اشاره به سابقه شیوع ویروس کرونا از ووهان چین در سال ۲۰۱۹، گفت: مهم‌ترین علایم مبتلایان به این ویروس تب، تنگی نفس و سرفه است ولی علائم آن روزبه‌روز تغییر می‌کند که این امر نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به پدیده استیگما (انگ اجتماعی) در پاندمی‌کرونا ویروس، اظهار کرد: هر زمانی که پاندمی‌ رخ می‌دهد، حالتی از استرس و ترس از بیمار شدن در فرد ایجاد می‌شود و در این وضعیت فرد سعی خواهد کرد که از جامعه دور شود و مشکلات خود را مطرح نکند.

بذرایی علت ایجاد استیگما را ناشناخته بودن ویروس کرونا و انتشار اخبار نادرست و شایعه دانست و ادامه داد: به منظور پیشگیری از این پدیده باید پروتکل‌های بهداشتی به صورت شفاف برای جامعه تبیین شود و اطلاعات صحیح در اختیار جامعه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مراجعه به موقع به مراکز درمانی، ۸۰ درصد از مبتلایان به این ویروس بهبود یافته‌اند، یادآور شد: شست‌وشوی دست‌ها، رعایت بهداشت تنفسی از طریق استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش ابتلا به این ویروس است.

بذرایی، مهم‌ترین عوامل انتقال این ویروس را عطسه و سرفه فرد مبتلا و یا ناقل و تماس با سطوح آلوده دانست و خاطرنشان کرد: از اینرو شست‌وشوی دائم یکی از مهم‌ترین روش برای کاهش ابتلا است. اعلام شده است که دست‌ها به مدت ۲۰ ثانیه باید شسته شود ولی من براساس نتایج تحقیقات اعتقاد دارم که این مدت باید بین ۲۰ تا ۴۰ ثانیه باشد تا این ویروس از دست از بین برود.

این محقق پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ‌با اشاره به استفاده از محلول‌ها و امولسیون‌های ضدعفونی‌کننده، گفت: الکل‌ها، وایتکس از جمله مواد ضدعفونی‌کننده‌ای هستند که برای رفع آلودگی‌های سطوح به کار برده می‌شوند.

وی اضافه کرد: در این راستا ما اقدام به تولید نانوامولسیون ضدعفونی کردیم که قابلیت‌های خوبی در از بین بردن عوامل آلوده‌کننده دارد.

مجری طرح یادآور شد: در صورت اخذ مجوزها از سازمان غذا و دارو اقدام به تولید این محصول خواهیم کرد.