افزایش قیمت استثنایی سهام شبههبرانگیز شد مزایده هلدینگ پتروشیمی باختر زیر ذرهبین مجلس! نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر به بخشخصوصی موافقت کردند. به گزارش ایسنا، در جلسه علنی دیروز(چهارشنبه) مجلس، مهدی طغیانی؛ سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در قرائت گزارش این کمیسیون درباره بررسی […]
افزایش قیمت استثنایی سهام شبههبرانگیز شد
مزایده هلدینگ پتروشیمی باختر زیر ذرهبین مجلس!
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر به بخشخصوصی موافقت کردند. به گزارش ایسنا، در جلسه علنی دیروز(چهارشنبه) مجلس، مهدی طغیانی؛ سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در قرائت گزارش این کمیسیون درباره بررسی تقاضای این تحقیق و تفحص، گفت: تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقق و تفحص از بررسی نحوه واگذاری شبههبرانگیز هلدینگ پتروشیمی باختر توسط وزارت نفت و سازمان خصوصیسازی با قیمت بسیار پایین در کمیسیون تصویب شد. جلال محمودزاده؛ نماینده مهاباد به عنوان یکی از متقاضیان تحقیق و تفحص اظهار کرد: هلدینگ پتروشیمی باختر دارای هفت پتروشیمیاست که دولت برای اجرای آن ۲۴۵۰ کیلومتر در مسیر، لولهگذاری کرده است. اواخر مجلس قبلی برای این واگذاری پُرابهام طرح تفحص مطرح شد. اما دولتیها از نماینده متقاضی به دادگاه شکایت کردند که چرا به وظیفه نظارتیمان عمل کردیم. وی ادامه داد: پتروشیمیباختر شامل پتروشیمیهای کردستان، کرمانشاه، میاندوآب و اندیمشک است که در واگذاری آن شتابزدگی و رعایت نشدن تشریفات واگذاری دیده میشود. این پتروشیمیمیلیونها دلار و میلیاردها تومان بدهکار بود آن وقت به صورت غیرمعمول واگذاری صورت گرفت. آن زمان از سوی دولت وامهای کلان با سود پایین اختصاص مییافت که بازپرداخت آن هم برعهده دولت بود.
افزایش مشکوک قیمت سهام
این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در اواخر سال ۱۳۸۸ یعنی کمتر از یکسال از انتصاب فردی به نام خانمیرزا تصمیم به واگذاری صورت گرفت و ۴۰ درصد از سهام هلدینگ به بهانه نیاز مالی به مزایده گذاشته شد. این مزایده ظرف سه روز از طریق نامه با شمارگان پایین و در شهرستانها اعلام شد. اطلاعرسانی در ۱۰ فروردینماه بود یعنی زمانی که همه در سفر هستند. برادران نجفی، یعنی همان کسانی که نامشان در پرونده طبری مطرح بود به نام شرکت کاووش سفید، برنده مزایده شدند. نکته جالب آن است که پرداختی آنها به صورت ۳۰ درصد نقد و ۷۰ درصد اقساط بود. آنها ۴۰ درصد سهام پتروشیمیرا با ۳۰میلیارد تومان خریدند که ظرف یک سال ارزش آن به ۴۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. محمودزاده اضافه کرد: سؤال این است که ۳۰ میلیارد تومان برادران نجفی چه دردی از مشکلات هلدینگ را در آن زمان حل میکرد؟ چرا سهام بدون طی کردن مرحله کشف قیمت آن هم با هماهنگی هیأتمدیره واگذار شد که این روند مخالف قوانین واگذاری اصل۴۴ است. وی ادامه داد: بعد از گذشت مدتی تیم مدیریتی ربانی خبر واگذاری ۱۱ درصد سهام هلدینگ را به بهانه تأمین ملی پروژه اعلام کرد که با اعتراض سایر سهامداران از جمله شرکت صنایع پتروشیمیروبهرو شد. این اتفاق رخ داد و ۱۱درصد سهام مجدداً به برادران نجفی واگذار شد و آنها برنده مزایده شدند. این یعنی ۵۱ درصد از سهام پتروشیمیباختر به برادران نجفی با ۱۳۰ میلیارد تومان واگذار شده است. محمودزاده در پایان اظهار کرد: سؤال این است که آیا برادران نجفی از جانب طبری حمایت میشدند؟ ما درخواست داریم نمایندگان مجلس شورای اسلامیبه این تفحص رأی دهند تا مجلس انقلابی اجازه تضییع بیتالمال و حق مردم را ندهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.