قطعه نخست ابرپروژه انتقال آب از خلیج‌فارس به فلات‌مرکزی به نقطه آخر رسید

همزمان با میلاد حضرت‌محمد(ص) افتتاح می‌شود   قطعه نخست ابرپروژه انتقال آب از خلیج‌فارس به فلات‌مرکزی به نقطه آخر رسید   جلسه هماهنگی افتتاح فاز نخست پروژه عظیم شیرین‌سازی و انتقال آب از خلیج‌فارس به فلات‌مرکزی ایران با حضور نماینده دفتر ریاست‌جمهوری، وزارتخانه‌های صنعت،‌معدن‌وتجارت، نیرو، استانداری‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذار در ایمیدرو برگزار شد. به گزارش […]

همزمان با میلاد حضرت‌محمد(ص) افتتاح می‌شود  

قطعه نخست ابرپروژه انتقال آب از خلیج‌فارس به فلات‌مرکزی به نقطه آخر رسید  

جلسه هماهنگی افتتاح فاز نخست پروژه عظیم شیرینسازی و انتقال آب از خلیج‌فارس به فلات‌مرکزی ایران با حضور نماینده دفتر ریاست‌جمهوری، وزارتخانه‌های صنعت،‌معدن‌وتجارت، نیرو، استانداری‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذار در ایمیدرو برگزار شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، در این نشست علی‌اصغر احمدی؛ معاون هماهنگی و پیگیری نهاد ریاستجمهوری، با برشمردن ویژگی‌های منحصربه‌فرد طرح انتقال آب از خلیج‌فارس به سه استان هرمزگان، کرمان و یزد، تأکید کرد: این طرح نزد دکتر روحانی؛ رئیس‌جمهوری از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. احمدی ادامه داد: جایگاه این پروژه در شیرینسازی و آبرسانی به فلات‌مرکزی ایران به‌گونه‌ای است که رئیس‌جمهور در سخنان اخیر خود از در پیش بودن برنامه افتتاحیه آن خبر داده است.

در ادامه، خداداد غریب‌پور؛ معاون وزیر صنعت،معدن‌وتجارت، با ابراز اینکه، پروژه انتقال آب از خلیج‌فارس اتفاقی بی‌نظیر و افتخاری بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی ‌است، تصریح کرد: این طرح توسط شرکت‌های بزرگ در راستای سیاست‌های کلان دولت، انجام شده و جایگاه دولت به عنوان پشتیبان و حامی‌ (در قالب تسهیلات صندوق توسعه ملی و همکاری بانک‌ها) بوده است.

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو، با تأکید بر اینکه مدل تأمین آب در این پروژه منحصربه‌فرد بوده است، ادامه داد: شرکت‌های معدنی و صنعتی گل‌گهر، ملی صنایع مس ایران و معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان سرمایه‌گذاران این طرح حضور داشته‌اند که با کمک شرکت‌های داخلی اقدام به اجرای آن کرده‌اند و اکنون فاز نخست آن آماده افتتاح است.

وی یادآور شد: سرمایه‌گذاران با هدایت سود شرکت‌های خود به این طرح ملی و همکاری با سازندگان داخلی به منظور بومی‌سازی تجهیزات و همچنین تأمین نیازهای ارزی پروژه، تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای اجرای چنین طرح عظیمی‌کرده‌اند.

غریب‌پور، گفت: طبق پیشبینی‌ها و برنامه ارائه‌شده، قرار است به مناسبت میلاد حضرت‌محمد(ص)، قطعه نخست طرح به طول ۳۰۵ کیلومتر از خلیج‌فارس به سیرجان، افتتاح شود.

قاسم تقی‌زادهخامسی؛ معاون آب و آبفای وزیر نیرو، به نگاه کلان وزارت نیرو در راه‌اندازی این پروژه اشاره و تأکید کرد: خط انتقال آب خلیج‌فارس تأثیراتی شگرف و عمیقی نیز بر توسعه و آبادانی بر مناطق مرکزی و شرقی ایران برجای می‌گذارد. تقی‌زاده افزود: این طرح الگوی مناسبی برای انتقال آب به نوار شرقی خواهد بود و ضروری است که حتی مسؤولان استان‌های مجاور نیز در جریان اثرات و تجربیات آن قرار گیرند.

جمشید ملارحمان؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، گفت: پروژه انتقال آب خلیج‌فارس به منطقه گل‌گهر به طول ۳۰۵ کیلومتر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که پس از سال‌ها تلاش و همت شبانه‌روزی توسط متخصصین و کارشناسان داخلی، به مرحله بهره‌برداری و افتتاح رسیده است.

مدیرعامل شرکت گل‌گهر با اشاره به نقش بسیار زیاد گل‌گهر در اجرای موفق و سریع این پروژه، گفت: طرح انتقال آب خلیج‌فارس با مشارکت و همکاری سه‌شرکت بزرگ معدنی و صنعتی گل‌گهر، ملی صنایع مس ایران و معدنی و صنعتی چادرملو و با حمایت‌های همه‌جانبه دولت تدبیر و امید و شخص رئیس‌جمهور اجراء گردیده است

در این نشست جمشید ملارحمان، ناصر تقی‌زاده و اردشیر سعدمحمدی به ترتیب مدیرانعامل شرکت‌های معدنی و صنعتی گل‌گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و ملی صنایع مس ایران توضیحاتی درباره پروژه ارائه دادند.

از سوی دیگر میرعلی‌ یاری؛ مدیرعامل شرکت تأمین و انتقال آب خلیج‌فارس، طی سخنانی به ویژگی‌های فنی، مالی و مقیاس پروژه اشاره کرد و ذکر جزییات و اهمیت پروژه برای جامعه را ضروری خواند.