ایده‌های فناورانه نفتی پذیرش می‌شود

ایده‌های فناورانه نفتی پذیرش می‌شود  با انتشار فراخوانی از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور درخواست شد تا ایده‌های خود را در حوزه‌های بالادستی و پایین‌دستی صنعت نفت ارسال کنند. به گزارش ایسنا، در راستای توسعه روزافزون نوآوری در این عرصه با حمایت معاونت علمی ‌و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی فراخوان پذیرش […]

ایده‌های فناورانه نفتی پذیرش می‌شود

 با انتشار فراخوانی از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور درخواست شد تا ایده‌های خود را در حوزه‌های بالادستی و پاییندستی صنعت نفت ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، در راستای توسعه روزافزون نوآوری در این عرصه با حمایت معاونت علمی ‌و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی فراخوان پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در حوزه صنایع بالادستی و پاییندستی صنعت نفت منتشر شد.

«توسعه فرآیند و فناوری تجهیزات»، «مخازن و توسعه میادین»، «فناوری‌های پالایش نفت»، «فناوری اطلاعات بالادستی نفت»، «فناوری‌های فرآوری نفت و انتقال گاز» و «توسعه نرم‌افزارهای بالادستی نفت» از محورهای در نظر گرفته شده برای این رخداد هستند.

شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، صنایع نرم و خلاق، استارت‌آپ‌ها و تیم‌های نوآور دانشگاهی، می‌توانند برای حضور در این رویداد، طرح‌ها و ایده‌های خود را با محوریت اهداف در نظر گرفته شده برای داوری به دبیرخانه رویداد پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در حوزه صنایع بالادستی و پاییندستی صنعت نفت ارسال کنند.

بنابر اعلام دبیرخانه این رویداد، فعالان فناور این حوزه تا ۱۵ آبان‌ماه فرصت دارند تا طرح‌ها و ایده‌های خود را برای حضور در این فراخوان ارسال کنند. پس از اتمام پذیرش طرح‌ها، روند داوری ایده‌ها و پروژه‌های نوآورانه ارسال شده از ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۹ آغاز می‌شود.

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هشتم آذرماه سال۱۳۹۹ به عنوان تاریخ آغاز فرآیند استقرار و پیششتابدهی، در نظر گرفته شده است. منتخبین این رویداد و برگزیدگان فرآیند داوری در نهایت می‌توانند به فراخور امتیاز و جایگاه از مزایای مختلفی بهره‌مند شوند.

تأمین سرمایه اولیه یکی از بسته‌های حمایتی در نظر گرفته شده است. همچنین تیم‌های منتخب از مشاوره، منتورینگ، مربیگری و آموزش تخصصی لازم نیز بهره‌مند می‌شوند. برخورداری از شتابدهی حرفه‌ای برای تبدیل ایده به کسب‌وکار و امکان استقرار در فضای کاری و برخورداری از امکانات و زیرساخت‌های لازم نیز از دیگر مزیت‌های در نظر گرفته شده برای استارت‌آپ‌های منتخب است.

براساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی، تسهیل ارتباط تیم‌های منتخب و محیط‌های علمی‌ و دانشگاهی و امکان دسترسی به آزمایشگاه و خدمات کارگاهی کارخانه نوآوری آبان و پژوهشگاه نفت نیز از دیگر بسته‌های حمایتی در نظر گرفته شده است.