بازگشت قیمت نفت ایران به کانال ۴۴ دلار قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به هشتم ژوئیه (١٨تیرماه) با ٥٣ سنت کاهش به ٤٤ دلار و ٦٨ سنت برای هر بشکه رسید. به گزارش ایرنا، روند افزایشی قیمت نفت پس از رسیدن به مرز بشکهای ۵۰ دلار متوقف شده و حتی روند نزولی […]
بازگشت قیمت نفت ایران به کانال ۴۴ دلار
قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به هشتم ژوئیه (١٨تیرماه) با ٥٣ سنت کاهش به ٤٤ دلار و ٦٨ سنت برای هر بشکه رسید.
به گزارش ایرنا، روند افزایشی قیمت نفت پس از رسیدن به مرز بشکهای ۵۰ دلار متوقف شده و حتی روند نزولی را نیز در پیش گرفته است.
در هفته گذشته نرخ انواع نفت خام از جمله نفت خام صادراتی ایران نیز کاهش یافت و قیمتها به زیر بشکهای ۴۵ دلار سقوط کرده است.
به گزارش اداره کل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت، قیمت نفت خام سنگین ایران با ٤١ سنت کاهش به ٤٢ دلار و ٨٣ سنت برای هر بشکه رسید، این در حالی است که میانگین قیمت نفت سنگین ایران امسال تاکنون ٣٤ دلار و ٦٣ سنت برای هر بشکه بوده است.
قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به ٤٤ دلار و ٣١ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته پیش از آن، ٩٥سنت کاهش نشان میدهد.
هر بشکه نفت خام دبلیو.تی.آی آمریکا در هفته منتهی مورد نظر با یک دلار و ٥٧ سنت کاهش، ٤٦ دلار و ٧١ سنت برای هر بشکه معامله شد تا بیشترین کاهش را در میان نفت خامهای شاخص به خود اختصاص دهد.
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال با یک دلار و ٤٤ سنت کاهش به ٤٥ دلار و ٩٢ سنت برای هر بشکه رسید؛ همچنین قیمتهای نفت خام شاخص دوبی و عمان به ترتیب با ٧٨ سنت و یک دلار و ۷ سنت کاهش به ٤٤ دلار و٦٣ سنت و ٤٥ دلار و یک سنت برای هر بشکه رسید.
قیمت نفت که پیش از این، تحت تأثیر احتمال اعتصاب در صنعت نفت نروژ و کاهش ٦ درصدی تولید نفت و گاز آن کشور قرار گرفته بود؛ با توافقهای به عمل آمده بین کارگران و کارفرمایان فعال در صنعت حفاری فراساحلی نروژ، مبنی بر افزایش دستمزد از ابتدای ماه ژوئیه که کم شدن نگرانیها از افت عرضه نفت در بازار را در پیش داشت، با کاهش روبهرو شدند.
تولید نفت در نیجریه که از ابتدای ماه ژوئن برخی میدانهای نفتی آن کشور، به دلیل عملیات خرابکارانه کاهش یافته بود، دوباره از سر گرفته شد، بهطوری که شرکت شل که در برداشت از میدانهای نفتی و صادرات نفت آن کشور فعالیت میکند، اقدام به افزایش صادرات به مشتریان خارجی کرده است، با این حال، یک گروه شورشی در منطقه نفتخیز دلتای نیجر اقدام به انفجار در یک چاه نفتی آن کشور کرد و تحت تأثیر آن ۴ هزار بشکه در روز از تولید نفت نیجر کاسته شد.
همچنین براساس گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، سطح ذخیرهسازی نفت خام آن کشور در هفته منتهی به اول ژوئیه (١١ تیرماه) با دو میلیون و ٢٠٠ هزار بشکه کاهش یافت، اما با این وجود، این میزان کاهش کمتر از افت پیشبینی شده از سوی تحلیلگران است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.