ارائه ضمانتنامه شرکت در مناقصه توسط صندوق توسعه فناوریهای نوین صندوق توسعه فناوریهای نوین یکی از مجموعه نهادهای مالی وابسته و همکار با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری است که خدمات گوناگونی را در حوزه مالی و اعتباری به زیستبوم نوآوری کشور در پنج مرحله ارائه میدهد. به گزارش ایرنا، صندوق توسعه فناوریهای نوین برای […]
ارائه ضمانتنامه شرکت در مناقصه توسط صندوق توسعه فناوریهای نوین
صندوق توسعه فناوریهای نوین یکی از مجموعه نهادهای مالی وابسته و همکار با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری است که خدمات گوناگونی را در حوزه مالی و اعتباری به زیستبوم نوآوری کشور در پنج مرحله ارائه میدهد.
به گزارش ایرنا، صندوق توسعه فناوریهای نوین برای ایجاد زمینههای مشارکت و سرمایهگذاری بخش غیردولتی و حمایت کمی و کیفی از فعالیتهای پژوهشی، کاربردی، توسعهای و فناوری تأسیس شد، ارائه خدمات مالی ویژه به کارآفرینان متخصص و نوآوران با حمایت دولت و نهادهای مانند پارک پردیس فناوری معاونت علمیاز دیگر خدمات این صندوق به زیستبوم اقتصاد دانشبنیان کشور محسوب میشود.
این صندوق خدماتی از قبیل سرمایهگذاری خطرپذیر، مشارکت مدنی، لیزینگ محصولات دانشبنیان، صدور ضمانتنامههای بانکی، فروش اقساطی، مضاربه و تضمین طرحهای دانشبنیان را ارائه میدهد. همچنین سرمایهگذاری خود را بر صندوقهای جسورانه، شتابدهنده و استارتآپها، متمرکز کرده است.
یکی دیگر از خدمات صندوق توسعه فناوریهای نوین صدور ضمانتنامه است. این ضمانتنامهها برای مواردی مانند مناقصه، حُسن انجام تعهدات، پیش پرداخت و اعتباری عرضه میشود.
صندوق توسعه فناوریهای نوین، برای خدماترسانی بهتر نهادهای تخصصی در زمینه آیتی ارزیابی و توانمندی ایجاد کرده است.
همافزایی ابزارهای بالفعل، مدیریت ریسک و همافزایی با پارک پردیس فناوری معاونت علمی از جمله اهداف این صندوق مالی است. این صندوق همچنین در راستای همکاری استراتژیک برای افزایش زنجیره ارزش فعالیت میکند.
مدل کارگزاری فناوری در ارتباط با این صندوق شامل پنج مرحله است. در مرحله نخست فهرستی از توانمندیهای شرکتهای فناور تهیه میشود و همچنین نیازهای فناورانه دستگاههای اجرایی نیز مورد ارزیابی قرار میگیرد.
در مرحله بعد، این فهرستها به صندوق ارائه میشود و در مرحله سوم برای تحقق ارائه پاسخهای فناورانه به نیازهای احصاء شده، از ساختارهای مالی و اعتباری و بازوهای تخصصی صندوق استفاده میشود.
در مرحله چهارم، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور برای حل مشکل به کار گرفته میشود. در مرحله آخر نیز هر اقدام باقیماندهای انجام میگیرد تا حل مسأله به صورت کامل انجام گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.