معاون اول رئیسجمهوری ایران از سهمیه و حق صادرات نفتی خود چشمپوشی نمیکند معاون اول رئیسجمهوری گفت: کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی در تنظیم بودجه سال آینده لحاظ میشود البته این به معنای آن نیست که ما از سهمیه و حق صادرات نفتی خود چشمپوشی کنیم، دولت ایران هیچگاه از حق ملت خود نمیگذرد. به […]
معاون اول رئیسجمهوری
ایران از سهمیه و حق صادرات نفتی خود چشمپوشی نمیکند
معاون اول رئیسجمهوری گفت: کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی در تنظیم بودجه سال آینده لحاظ میشود البته این به معنای آن نیست که ما از سهمیه و حق صادرات نفتی خود چشمپوشی کنیم، دولت ایران هیچگاه از حق ملت خود نمیگذرد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاون اول رئیسجمهوری، اسحاق جهانگیری با بیان اینکه تحریمها و شیوع کرونا فشارهای مضاعفی بر بودجه کشور وارد کرده است، گفت: به فضل الهی این دوره سخت را پشت سر خواهیم گذاشت و تصور دشمنان ایران که فکر میکردند ایران دچار کسری بودجه شدیدی شده است و اقتصادش فرو خواهد ریخت، باطل میشود. وی با بیان اینکه با وجود همه سختیها و دشواریها که بر دولت و ملت ایران گذشت با همتی که مدیران کشور در موضوع بودجه از خود نشان دادند، موفق شدیم تاکنون از این مرحله عبور کنیم، افزود: هرچند برخی نمیخواهند قدر این زحمات را بدانند و حرفهایی را بر زبان جاری میکنند که جز دلسرد کردن مدیریت کشور ثمری ندارد. معاون اول رئیسجمهوری با تأکید بر اینکه همه میدانند که زبان مدیران دولت برای پاسخگویی زبان الکن نیست، گفت: ما شرایط کشور و مردم را در موضعگیریهای خود لحاظ میکنیم و میدانیم که مردم در شرایط سخت کنونی از مسؤولان خود انتظار دارند که به فکر زندگی و معیشت آنان باشند نه اینکه سرگرم دعوا و مجادله با یکدیگر شوند زیرا این مسأله گرهای از زندگی آنان باز نمیکند. جهانگیری با تبیین برنامهریزیهای انجام شده در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای مقاوم کردن اقتصاد کشور در برابر تکانههای خارجی، اظهار کرد: اجرای برنامههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی شرایط کشور را روزبهروز بهتر کرد. بهطوریکه در آغاز کار دولت تدبیر و امید به ناگهان قیمت نفت به ۳۰ دلار برای هر بشکه کاهش یافت اما برای هیچ کدام از شاخصهای کلان اقتصادی نظیر تورم، صادرات و مقدار تولید مشکلی پیش نیامد و تغییری ایجاد نشد. وی ادامه داد: در دوره جدید تحریمها که باید بهواقع از آن بهعنوان جنگ اقتصادی یاد کرد، آمریکاییها به دنبال فروپاشی ایران بودند و حتی تا آنجا رفتند که جنگ نظامی را نیز چاشنی کار خود کنند، ترور سردار شهیدسلیمانی و برخی اتفاقات دیگر در منطقه خلیجفارس نشانههای تصمیمهای آنها بود، البته برخی اتفاقات را نمیتوان در مقطع کنونی عنوان کرد و شاید در شرایط دیگر بتوانیم برای مردم تبیین کنیم که دشمنان چه برنامهریزیهایی برای کشور انجام داده بودند. بیشک هیچکس نمیتواند انفجار در یک نفتکش ایرانی را موضوعی اقتصادی قلمداد کند، دولت اجازه نداد در این شرایط سخت، اقتصاد کشور فرو بپاشد. معاون اول رئیسجمهوری گفت: هدف آمریکا اقتصاد ایران نبود میخواستند ایران را از هم بپاشانند. در این مقطع حساس مردم ایران مشکلات را تحمل کردند و دولت هم فشار زیادی را متحمل شد که این مقاومت در تاریخ ماندگار خواهد شد.
ستاره خلیجفارس و کمک به کشور در تحریم
جهانگیری با بیان اینکه بودجه کشور در سال۱۴۰۰ و جهتگیریهای اصلی آن باید با محوریت سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شود، تصریح کرد: کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی در تنظیم بودجه سال آینده لحاظ میشود. البته این به معنای آن نیست که ما از سهمیه و حق صادرات نفتی خود چشمپوشی کنیم. دولت ایران هیچگاه از حق ملت خود نمیگذرد، هنر مدیریت این است که این درآمدها را در جای خود هزینه کند و در بودجه جاری قرار ندهد. وی با بیان اینکه صادرکنندگان غیرنفتی در این دوره همانند سربازان خطمقدم به کشور خدمت کردند، گفت: حمایت از صادرکنندگان از جهتگیریهای بودجه سال آینده خواهد بود و ما قدردان آنها هستیم. معاون اول رئیسجمهوری با اشاره به اینکه طرحهای اولویتدار اقتصاد مقاومتی که بیش از ۱۰۰مورد آن در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصویب شد باید با قوت ادامه یابد، تأکید کرد: این طرحها باید در اولویت کار دستگاهها، نظام بانکی و صندوق توسعه ملی باشد. یک نمونه از پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی، راهاندازی پالایشگاه ستاره خلیجفارس بود. فرض کنید اگر این پالایشگاه در سالهای گذشته احداث نمیشد با آغاز دور جدید تحریمها مشکلات زیادی برای کشور در تأمین بنزین ایجاد میشد، امروز این پالایشگاه افزون بر رفع نیاز داخلی مصرف بنزین به محلی برای صادرات بنزین کشور و تأمین ارز کشور تبدیل شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.