مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد فشار مالی ۱۸ قانون بدون منبع مالی بر دولت مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به ۱۸ قانون بدون منبع در دولت و مجلس گذشته اشاره کرد و گفت: تصویب این قوانین از جمله مشاغل سخت و زیانآور، بار مالی بسیاری را بر دوش دولت نهاده است. به گزارش […]
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد
فشار مالی ۱۸ قانون بدون منبع مالی بر دولت
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به ۱۸ قانون بدون منبع در دولت و مجلس گذشته اشاره کرد و گفت: تصویب این قوانین از جمله مشاغل سخت و زیانآور، بار مالی بسیاری را بر دوش دولت نهاده است.
به گزارش فارس، سیدتقینوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با بیان اینکه در سال ۹۵ ماهانه ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بابت تعهدات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده است، گفت: این رقم یک برابر و نیم مبلغ پرداختی یارانهها است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: بنابراین از مبلغ فوق ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مستمری، ۲۱۰ میلیارد تومان بیمه بیکاری، هزار میلیارد تومان خدمات درمانی و مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان هم در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی هزینه شده است.
نوربخش با اشاره به اینکه دلیل پرداخت چنین ارقامی اتفاقات بینظیر در ۸ سال دولت نهم و دهم است، بیان داشت: با اقدامات آن دولت، بدهی سازمان تأمین اجتماعی که تا سال ۸۴ مبلغ ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود، در سال ۹۲ با افزایش ۵۴ هزار میلیارد تومانی به ۶۰ هزار میلیارد تومان رسید.
نوربخش با اشاره به ۱۸ قانون بدون منبع در دولت و مجلس گذشته اشاره کرد و گفت: تصویب این قوانین از جمله مشاغل سخت و زیانآور بار مالی بسیاری را بر دوش دولت نهاده است.
وی تصریح کرد: همچنین تعدیل نیروی انسانی، معافیتهای قانونی و خرید خدمت از موارد دیگری است که میتوان به آن در راستای افزایش بار مالی دولت در این بخش اشاره کرد.
وی تصریح کرد: قانون همسانسازی در دولت گذشته ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بار مالی برای سازمان تأمین اجتماعی ایجاد کرد که این مبلغ چندین برابر فیشهای حقوقی تبعات دارد.
وی تصریح کرد: در سال ۹۲ از بودجه ۳۱ هزار میلیارد تومانی سازمان ۵ هزار میلیارد تومان کسری داشت و در نتیجه آن یکشنبه سیاه در تأمین اجتماعی شکل گرفت که به نوعی حیثیت سازمان را زیر سؤال برد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: در ۳ سال گذشته تلاش کردیم تا علیرغم این بار مالی سازمان را اداره کنیم اما باید توجه داشت که پرداخت مستمری مستمریبگیران مثل پروژههای عمرانی نیست که امکان توقف آن وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه مدیران سازمان تأمین اجتماعی باید پاسخگو باشند، تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی حیاط خلوت هیچ گروه یا بانکی نیست.
وی تصریح کرد: در رابطه با موضوع مشاغل سخت و زیانآور با فعالان اقتصادی همفکر هستیم و به همین دلیل با دستور وزیر تعاون فهرست ۱۲۰۰ مورد از مشاغل سخت و زیان آور را به ۱۳ مورد کاهش دادیم.
نوربخش بیان داشت: همچنین به دلیل برخی تخلفات از ۸ دبیر تشخیص، ۶ دبیر را اخراج کرده و تحویل دادگاه دادیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.