جایگاه رفیع ایران در ارتقای آموزش و بهره‌وری صنایع معدنی

جایگاه رفیع ایران در ارتقای آموزش و بهره‌وری صنایع معدنی محمد قره‌داغلی-مدیرعامل سازمان ایمیدرو گفت: باید موضوع بهره‌وری را به عنوان محور اساسی در دستور کار خود قرار دهیم و  به جایگاه بهره‌وری در تولید، صنعت، معدن و اقتصاد توجه کنیم. به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، مهدی‌کرباسیان در چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی […]

جایگاه رفیع ایران در ارتقای آموزش و بهره‌وری صنایع معدنی

محمد قره‌داغلی-مدیرعامل سازمان ایمیدرو گفت: باید موضوع بهره‌وری را به عنوان محور اساسی در دستور کار خود قرار دهیم و  به جایگاه بهره‌وری در تولید، صنعت، معدن و اقتصاد توجه کنیم.

به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، مهدی‌کرباسیان در چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران در خصوص جایگاه ارزش و اثر گذاری بهره‌وری گفت: یکی از نقاط مهم در بهره‌برداری معادن بحث آموزش و ارتقای سطح دانش در نیروی انسانی است که کشور ما به عنوان یک قدرت برتر اقتصادی به جایگاه ارزنده‌ای رسیده است.

وی با اشاره به این‌که بهره‌وری در معادن از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، یاد آور شد: با نرخ ۸ درصدی رشد در کشور، باید موضوع بهره‌وری را به عنوان محور اساسی در دستور کار خود قرار دهیم و به جایگاه بهره‌وری در تولید، صنعت، معدن و اقتصاد توجه کنیم.

کرباسیان اظهار کرد: برای  این‌که بتوانیم به سمت توسعه و ارتقای معادن برویم باید ارزش‌افزوده منابع طبیعی را افزایش دهیم که البته این موضوع هم در دستور کار سازمان قرار دارد.

وی در ادامه گفت: در نیمه سال گذشته ما برای  فروش اقلام مسی با مشکلات بسیاری مواجه بودیم اما خوشبختانه امسال با تمام مشکلات، تولیدات و صادرات قابل توجهی داشته‌ایم. این موضوع نشان دهنده این است که بهره‌وری معادن ما جانی دوباره گرفته است. البته باید به این موضوع هم توجه کرد که کالاهای ما باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا جایگاه صادراتی خود را پیدا کنند.

وی گفت: لازم به ذکر است سازمان ایمیدرو با تمام محدودیت‌های خود ۱۴ پروژه باقی مانده از دولت قبل را در این دولت به رقم یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار راه‌اندازی کرده است. از طرفی ۱۶ پروژه جدید را با رقم دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در دستور کار خود قرارداده است.

ترکیه همچنان اولین مشتری «روی» ایران باقی می‌ماند

همچنین مهدی‌کرباسیان در رابطه با روابط تجاری ایران با همسایه استراتژیک شمال غربی خود ترکیه، گفت: نه تنها روابط مانند قبل ادامه می‌یابد، بلکه حتی این کشور همچنان اولین مشتری فلز «روی» ایران باقی می‌ماند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان این‌که باقی ماندن دولت قانونی ترکیه بر قدرت اتفاق خوبی بود که افتاد، گفت: نکته مهم در رویدادهای اخیر این بود که دولت قانونی این کشور، با حمایت مردم و مقاومت در مقابل کودتاگران در قدرت باقی ماند و با توجه به این‌که دولت ایران هم از دولت کنونی ترکیه حمایت کرد، به نظر می‌رسد که روابط فی‌ما‌بین با همان گرمی سابق ادامه پیدا کند و واردات و صادرات نیز طبق روال قبل در جریان باشد.

وی همچنین ضمن اشاره به این که «روی» اولین محصول صادراتی ایران به ترکیه است، در خصوص وضعیت این محصول فلزی در داخل توضیح داد: صادرات «روی» به ترکیه در حالی صورت می‌گیرد که علاوه بر تأمین مواد اولیه این محصول از داخل، بخشی از مواد اولیه نیز از طریق واردات تأمین می‌شود و جایگزین بخشی از صادرات ما به ترکیه می‌شود.

۷ پروژه و ۴ شرکت برتر چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معدن و صنایع معدنی

چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی با تقدیر از مجریان ۷ پروژه و مدیران عامل ۴ شرکت پایان یافت.

براساس رأی  کمیته داوران چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی، از مجریان پروژه‌های معدن و صنایع معدنی برتر بخش دولتی و خصوصی شامل آقایان یونسی (شرکت زغال‌سنگ‌پروده طبس، پروژه کاهش میزان آب مصرفی برای  تغلیظ زغال سنگ در کارخانه زغالشویی)، پاکسیما (شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، پروژه صرفه‌جویی مصرف آب در قالب مدیریت انرژی و پسماندها)، کیانفرد (شرکت کک‌سازی و پالایش قطران زرند، پروژه بهینه‌سازی برج خاموش‌کننده کک)، تقی‌یار (شرکت فولاد مبارکه اصفهان، پروژه بومی‌سازی سوپرمندرِل نورد گرم)، شفیعیان (مجتمع فولاد خراسان، پروژه افزایش راندمان نسوز پاتیل‌های ذوب از طریق تغییر نوع نسوز لایه ایمنی پاتیل)، مؤمن‌زاده (شرکت فولاد مبارکه اصفهان، پروژه افزایش درصد شارژ دینامیک از صفر به ۸۰ در کوره‌های قوس الکتریک) و شکوری (شرکت راهسازی و معدنی مبین، پروژه طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت پروژه بر مبنای استاندارد ۲۰۱۲) تقدیر به عمل آورد.

پروژه‌های برتر چهارمین جایزه بهره‌وری همایش معدن و صنایع معدنی

ردیف   نام مجری پروژه برتر      نام پروژه         محل اجرای  پروژه

۱  ایمان‌یونسی  کاهش میزان آب مصرفی برای  تغلیظ زغال سنگ در کارخانه زغالشویی     شرکت زغال سنگ پروده طبس

۲  محمدرضا پاکسیما    صرفه‌جویی مصرف آب در قالب مدیریت انرژی و پسماندها شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان

۴  علیرضا کیانفرد        بهینه‌سازی برج خاموش کننده کک        شرکت کک‌سازی و پالایش قطران زرند

۵  سعید تقی‌یار بومی‌سازی سوپرمندرِل نورد گرم شرکت فولاد مبارکه اصفهان

۶  محمدرضاشفیعیان    افزایش راندمان نسوز پاتیل‌های ذوب از طریق تغییر نوع نسوز لایه ایمنی پاتیل       مجتمع فولاد خراسان

۷  مهدی مؤمن‌زاده       افزایش درصد شارژ دینامیک از صفر به ۸۰ در کوره‌های قوس الکتریک      شرکت فولاد مبارکه اصفهان

۸  بهرام شکوری طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت پروژه بر مبنای استاندارد ۲۰۱۲       شرکت راهسازی و معدنی مبین

همچنین در این همایش، لوح تقدیر جایزه بهره‌وری در بخش «معادن» به هادیان (مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد سنگ مبارکه اصفهان)، در بخش «صنایع معدنی غیرفولادی» به ظفری (قائم مقام شرکت سیمان دشتستان) و در بخش «صنایع معدنی فولادی» به پاکسیما (شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان) و سبحانی (مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان) اهدا شد.

شرکت‌های برتر چهارمین همایش جایزه بهره‌وری معدن و صنایع معدنی

 ردیف  نام مجری        نام شرکت و سمت        نام بخش

۱  سید محمدهادیان     مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی فولاد سنگ مبارکه اصفهان      معادن

۲  کوروش ظفری         قائم مقام شرکت سیمان دشتستان         صنایع معدنی غیرفولادی

۳  محمد رضا پاکسیما   شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان صنایع معدنی فولادی

 

۴  بهرام سبحانی         مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان    صنایع معدنی فولادی